Blader

Bladcentralen er distributør av noen av Norges største merkevarer, blant annet Se og Hør, Hjemmet, Se og Hør Extra, Her og Nå, Norsk Ukeblad, Allers, Vi menn, KK, Tara, Pondus og Donald Duck & Co. Vi leverer blader innenfor mange populære kategorier til mer enn 4000 matbutikker, 700 kiosker og 750 bensinstasjoner i Norge.

SE OG HØR

Se og Hør er Norges viktigste underholdningskanal. Helt siden bladet kom ut for første gang for 40 år siden, har vi gjort livet gladere for det norske folk.

 

HER OG NÅ

De siste kjendisnyhetene, de gode historiene og bildeopplevelsene samt den beste TV-guiden. Det er hva Her og Nå tar mål av seg til å levere til leserne hver uke.

 

HJEMMET

Hjemmet er Norges desidert største ukeblad, en tradisjonsrik og sterk merkevare med en unik posisjon blant leserne sine.

 

VI MENN

Vi menn er Europas største ukeblad for menn. Med en stor reporterstab og frilansere over hele kloden tilbyr Vi Menn en perfeksjonert miks av dyptpløyende reportasjer og underholdende stoff.

 

SE OG HØR EXTRA

Siden 2003 har Se og Hør kommet ut to ganger i uken. Se og Hør Extra gir deg de gode historiene, og er et blad for hele familien. Med utfyllende TV-oversikt.

 

NORSK UKEBLAD

Norsk Ukeblad gir inspirasjon og nytte innenfor alle sider av livet til voksne kvinner i jeg-fasen. Bladet har den gode blandingen av fordypning, inspirasjon og underholdning som leserne elsker.

 

AKTIVITETSBØKER

Aktivitetsbøker passer godt til å ta med på reise, på hytta, i bilen eller bare ha hjemme. Her er alt fra Barbie, biler, Kaptein Sabeltann, barnekryssord, Øisteins blyant, Lek og Lær og mange mange flere.

LETTE KRYSS

«Fordi kryssord er moro»