Tom Egeland: -Jeg har alltid drømt om å bli forfatter!

Tom Egeland: -Jeg har alltid drømt om å bli forfatter!

Tom Egelands «Djevelmasken» er den sjette boka om arkeologen Bjørn Beltø, som i 2012 ble kåret til Norges mest sexy krimhelt. Ny bok om Beltø kommer til høsten – da passer det ekstra godt å kose seg med «Djevelmasken» denne sommeren!

I «Djevelmasken» blir Beltø hyret inn av Kripos for å bistå i et drap i Juvdal i Telemark. Journalisten Daniel Lyche er drept mens hans skrev på to gamle mysterier fra 1708 og 1963. Er alle de tre dødsfallene koblet sammen? «Djevelmasken» kom i pocket nå rett før sommeren, og vi fått en prat med forfatteren.

Når bestemte du deg for å bli forfatter?

Jeg drømte om å bli forfatter helt fra jeg var rundt ti år. Jeg elsket å skrive og fortelle historier allerede da.

Hadde du hørt om Månedens Bestselgere før du fikk bok på lista?

Å ja, såpass følger jeg med i bokbransjen!

Hvor henter du inspirasjon til bøkene dine?

Inspirasjon finner jeg overalt – i min egen fantasi, i andre bøker, i virkeligheten, i historien.

Hva er din lokalbutikk?

Meny på Sæter er min nærmeste kolonial – etter at Matkroken på Ljabru brant.

Hva har du lyst til å si til leserne dine?

Ny bok om Bjørn Beltø kommer til høsten!

Foto av Tom Egeland: Raymond Mosken

Følg med på vår Facebook-side for oppdatert bokstoff, eksklusive intervjuer og masse gode konkurranser!