Velkommen til Superhverdagsheltenes headquarters!

Her finner du informasjon om årets kommende kampanjer for å promotere bøker og blader i din butikk fra Bladcentralen.

Dette er samlingshubben for kampanjeinfo, tips og triks, erfaringer og kunnskap.

Her får du informasjon om kommende konkurransene, og vinnere annonseres også her. Fortell kollegaene dine som også jobber med bøker og blader om siden – så er dere oppdatert alle sammen!

VINN FEST TIL HELE AVDELINGEN!

Nå er det om å gjøre å selge mest lesestoff i sommer!
Vi sammenligner salgstall fra alle våre utsalgssteder når sommeren er over. Vi kårer to vinnere som har hatt størst vekst i
forhold til samme tid i fjor. Vinnerne får Universalgavekort på 5000,- til å handle inn til fest!
Lykke til! Vi snakkes etter sommeren!.

Har du tips og råd om hvordan dere kan øke salget? Eller vil du dele informasjon med flere? Send e-post til hverdagshelter@bladcentralen.no.

SOMMEREN ER HØYDEPUNKT FOR LESING AV BLADER OG BØKER!

Gjør deg klar for det store sommersalget

Sommeren er årets beste salgsperiode på blader og bøker, og i løpet av noen få sommeruker vil vi omsette for nærmere 400 millioner kroner. Blader og bøker er en fornøyelighet om sommeren. Dette er noe kunden forbinder med ferietid. Butikkene må gjøre det enkelt for kundene og sørge for at favorittene er lett tilgjengelig gjennom hele sommeren.

Vi ønsker et skikkelig kategoriløft denne sommeren.

For at dette skal bli et stort løft trenger vi hjelp fra både butikksjefer, lesansvarlige og sommervikarer. Blader og bøker er ferskvare og de må opp i eksponeringen på riktig salgsdag. Kundene er bevisste i forhold til når sine favoritter kommer i butikken.

Straks starter sommerkampanjen!

Vi kjører somerkampanje i både tradisjonelle og digitale flater. Her retter vi fokuset både mot det flotte lesestoffet vi selger i sommer og hvor man kan finne det. I tillegg kjører vi på sosiale medier fokus på «Reading dos and don’ts» hvor følgerne selv kan engasjere seg med sine lesevaner og -uvaner, en konkurranse på samme tema og annonser som minner om godt lesestoff i sommer.

Vi ønsker deg en fantastisk blomstrende lesevår!

Tusen takk for jobben du gjør.