Påsken er egentid sammen!

Påsken er storsesong for lesestoff – hvor salget mer enn dobles av blader og bøker i ukene før påske. Påsken er ikke bare høysesong for krim og påskenøtter. Påsken er den tiden på året da salget av blader går kraftig opp. Det er først og fremst ukebladene som viser den største veksten. Nordmenn dobler kjøpet av ukeblader i påskeferien. Samlet har bladene en gjennomsnittlig vekst på 104 % i påsken! I år vil nok ferien for mange være like mye ved sjøen som i byen, som på fjellet – men vi må huske å minne alle om den deilige EGENTIDEN SAMMEN som lesingen gir i påsken – uansett hvor man befinner seg!

VINN GOODIEBAG!

Hvem lager den beste påskehyllen?! Bruk butikkmateriellet du her har mottatt, samt andre valgfrie dekorelementer – her er det bare fantasien som setter grenser!

Vi trekker 5 vinnere som får en goodiebag!

Send inn et bilde fra din butikk til hverdagshelter@bladcentralen.no og bli med i konkurransen. Kanskje er dere en av fem heldige som får gleden av en goodiebag!

MATERIELL

Du har mottatt følgende materiell: 8 vippetasser og 12 hylleforkanter. 

Hylleforkant og vippetass – til å bruke i hylle og kasse.
Hjelp oss å pynte opp bladhyllen med vedlagt materiell. Det vil være limfeste på hylleforkantene.

Lykke til!

Med vennlig hilsen,

Aller Media, Egmont og Bladcentralen

Dette er Hverdagsheltenes side...

Her finner du informasjon om årets kommende kampanjer for å promotere bøker og blader i din butikk fra Bladcentralen.

Dette er samlingshubben for kampanjeinfo, tips og triks, erfaringer og kunnskap.

Her får du informasjon om kommende konkurransene, og vinnere annonseres også her. Fortell kollegaene dine som også jobber med bøker og blader om siden – så er dere oppdatert alle sammen!