Donald-bladet fyller 70 år!

Denne høsten er det 70 år siden det første Donald-bladet ducket opp i Norge.

Mye har skjedd siden 1948. Donald har blitt en del av vår felles norske kulturarv, generasjoner av barn har lært og lærer fremdeles å lese kvakket være den nebbete anden og vennene hans. Donaldbladet er en unik blanding av underholdning og læring. Det er noe med figurene, arketypene og fortellingene som stadig gir oss et skrått andeblikk på menneskene og samfunnet vi lever i!

70-årsjubileet vil feires på storslått vis gjennom en mengde aktiviteter. I Donald Duck & Co 49, selve jubileumsbladet, får du med deg det aller første Donaldbladet fra 1948! Dessuten vil det i hele november settes opp en egen pop-up butikk i Oslo med Donald-spesialtilbud og Donald-eventer hver eneste helg!

VINN BURSDAGSFEIRING FOR HELE AVDELINGEN!

Hvem lager den beste bursdagsfeiringen?! Bruk butikkmateriellet du her har mottatt, samt andre valgfrie dekorelementer – her er det bare fantasien som setter grenser!

Vi kårer de 3 beste bursdagseksponeringene med et Universal-gavekort på kr. 2 500!

Send inn et bilde fra din butikk til hverdagshelter@bladcentralen.no og bli med i konkurransen. Kanskje er dere en av tre heldige som får gleden av en bursdagsfest med hele avdelingen!

MATERIELL

Du har mottatt følgende materiell: 4 vippetasser, 4 hylleforkanter, 6 andeføtter.

Hylleforkant og vippetass – hylleforkant festet i forkant av Donald. Det vil være limfeste på hylleforkantene.

Lykke til!

Med vennlig hilsen,

Bladcentralen og Donald Duck

Dette er Hverdagsheltenes side...

Her finner du informasjon om årets kommende kampanjer for å promotere bøker og blader i din butikk fra Bladcentralen.

Dette er samlingshubben for kampanjeinfo, tips og triks, erfaringer og kunnskap.

Her får du informasjon om kommende konkurransene, og vinnere annonseres også her. Fortell kollegaene dine som også jobber med bøker og blader om siden – så er dere oppdatert alle sammen!