Forhandler

Som forhandler får du tilbud om et bredt sortiment av bøker og magasiner, tegneserier, aktivitetshefter og julehefter.

Bladcentralen har god kjennskap til den lokale etterspørselen, og hver enkelt butikk vil motta et individuelt tilpasset sortiment. Produktene selges i kommisjon med full returrett og kjøres ut til forhandlerne to ganger per uke. Hvis en vare blir utsolgt kjører Bladcentralen ut etterleveranse der det er mulig.

Bladcentralen forhandler med kjedene om hvordan blader og bøker skal selges ute i butikk, men det er butikkeier som inngår avtaler med Bladcentralen.

Hvem kan være forhandler?

Alle kan være forhandler såfremt virksomheten er registrert i Brønnøysundregistrene, har fast utsalgssted og den gjennomsnittlige ukeomsetningen er på minimum kr. 500,-. Unntaket fra dette vilkåret er forhandlere som er lokalisert minst 10 km fra en annen av Bladcentralens forhandlere, såkalte sistebutikker.

Ved brudd på forhandlervilkårene kan leveransene til en forhandler bli stoppet.

Hvordan blir jeg forhandler?

Les våre forhandlervilkår

Last ned/fyll ut Forhandleravtale Bladcentralen 2020

Lurer du på noe? Kontakt kundeservice

Jeg er forhandler

Ofte spurte spørsmål

Våre hverdagshelter: Rutiner/Kampanjer

Logg inn øverst på siden

Eksponeringsløsninger

”Godt utstilt er halvt solgt”

Presentasjonen av blader og bøker i butikkene har mye å si for hvor godt varene selger. Alle butikker og kjeder har egne behov for eksponering av bøker og blader, men Bladcentralen kan bistå både med ekstra utstillingsmateriell både for kasseområdet og andre steder i butikken.

Veiledning

Ønsker du veiledning eller å vite mer om muligheter til mersalg av blad eller bøker?

Vi kan hjelpe deg med å finne utstyret som passer akkurat din butikk.

Retur og gjenvinning gir bedre omsetning og tidsbesparelser

Alle produkter fra Bladcentralen blir samlet inn for å gjenvinnes. Bladcentralen har utviklet en svært effektiv metode for å telle returen, som i snitt har halvert tiden med forhandlere bruker på returhåndtering. Forhandlerne behøver ikke å telle og registrere returen i Bladcentralens Forhandlerportal. De legger kun magasiner og bøker i en eske, klistrer på en ferdiglaget returseddel fra Bladcentralen, esken plukkes opp av en transportør ved neste leveranse, og transporteres til Bladcentralen, der en maskin automatisk sorterer, teller og registrerer returen. Les mer om rutiner for retur

Denne løsningen er mer nøyaktig enn manuell telling, og er en god og trygg løsning som gir korrekte salgstall som både forhandlere og Bladcentralen kan stole på, de korrekte returtallene betyr også korrekt omsetning på hvert enkelt produkt og bedre lønnsomhet for varegruppene. Les mer om vårt retursystem

Våre samarbeidspartnere