Tjenester

Bladcentralen er Norges største og beste distributør av lesestoff til dagligvarebutikker, bensinstasjoner og kiosker. Vi distribuerer bøker og blader for forlag ut til forhandlerne på en effektiv og ryddig måte. Dette gir forhandlerne tre salgsdager per uke: mandag, tirsdag og fredag.

Retur og gjenvinning

Alle produkter fra Bladcentralen blir samlet inn for å gjenvinnes. Bladcentralen har utviklet et svært effektivt system for retur, som sparer kostnader for forlagene, som på bakgrunnen av systemet kan beregne opplag på ulike utgivelser, og for forhandlerne, som i snitt har fått halvert sin tidsbruk på returbehandling.

Les mer

Forhandler

Som forhandler selger du noen av Norges største merkevarer både på blader og bøker. Alle produkter selges på kommisjon med full returrett, og Bladcentralen distribuerer effektivt og lønnsomt ukentlig.

Forlag

Bladcentralen jobber tett opp mot nesten alle forlag i Norge for å distribuere bøker til dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner. Vi tar ansvar for alle ledd i kjeden fra forlag, via trykkeri, eksponering i butikk og til distribusjon av blader og bøker til forhandlere.

Distribusjon

Bladcentralen er Norges største distributør av blader og bøker til dagligvarehandelen, kiosker og bensinstasjoner. Vi distribuerer til hele landet, har ett av Norges mest avanserte pakkehaller og har utkjøring ukentlig.