Pangstart på det nye året med Månedens bestselgere

Pangstart på det nye året med Månedens bestselgere

Clive Cusslers «Illusjonen» og «Den 12. mann» – boka som Harald Zwarts film er bygget over, går rett inn i toppen på Månedens bestselgere nå i januar. Blant nyhetene finner vi både Jørgen Brekkes «Avgrunnsblikk» og Helga Hjorts «Fri vilje» – og en rekke andre bestselgere.

Alle fire nyhetene rett inn i toppen på Månedens bestselgere

Jula er lesetid, og alle de fire nyhetene fra forrige liste gikk rett inn i toppen på Månedens bestselgere nå i januar. Mens Clive Cussler nesten alltid selger knallgodt i Norge, som «Illusjonens»plass helt i toppen viser, vil vi denne gangen trekke frem de to norske romanene: «Den 12. mann» og «Menn som hater ulver».

«Den 12. mann» er boka bak Harald Zwarts film om Jan Baalsrud, eller kanskje helst – om mennene som hjalp Baalsrud etter at han klarte å flykte fra tyskerne i 1943, barbent og såret. Boka er skrevet av Tore Haug og Astrid Karlsen Scott og forteller den dramatiske historien om flukten. Filmen hadde premiere 25. desember.

Vår pris: 169,-

 

 

«Menn som hater ulver» er Lars Lenths underholdende og dypt rystende roman om naturen, mennesket og menneskenaturen. Ulvehatere og ulveelskere barker sammen i en kamp på liv og død i de dype skoger i Østerdalen. En kvinne blir revet i filler av en flokk ulver utenfor Elverum i Østerdalen. Endelig får ulvehaterne vann på mølla: Et menneske er drept av ulv, for første gang på 216 år. Les vårt intervju med Lars Lenth.

Vår pris: 169,-

Norske og internasjonale bestselgere blant nyhetene

Også blant nyhetene denne gangen finner vi norske bestselgere i Jørgen Brekkes «Avgrunnsblikk» og Helga Hjorts «Fri vilje» – søsterens tilsvar til Vigdis Hjorts «Arv og miljø» som lå lenge på Månedens bestselgere-liste høsten 2017. 

Jørgen Brekkes «Avgrunnsblikk» er annerledes enn forrige bok «Paradisplaneten» – strammere, mer konsentrert og mindre bestialsk. Dette er en fortelling om besettelse, ritualer, frigjøring og bedrag – en jakt på skygger der Brekkes Odd Singsaker selv får føle på sin egen dødelighet.

Femundsmarka 2016: Odd Singsaker og Felicia Stone drar på tur til en øde utleiehytte. Når de kommer fram, henger det et lik fra taket. Singsaker gjenkjenner den avdøde som enken etter et drapsoffer i en gammel sak.

Vår pris: 169,-

Helga Hjorts «Fri vilje» er et forsvar i romanform, som forteller historien fra Vigdis Hjorts «Arv og miljø» fra et annet perspektiv. Begge disse romanene har vært omdiskutert, og for de som fant «Arv og miljø» interessant, vil garantert «Fri vilje» være vel så interessant.

Vår pris: 179,-

Sarah Jio – en svært populær romanforfatter

Sarah Jio er tilbake på Månedens bestselgere-lista med romanen «For evig». Boka stiller spørsmålet: Hvor mye ville du vært villig til å ofre for å finne ekte kjærlighet?. Kailey er på vei ut av en restaurant med mannen hun er forlovet med, i det hun ser en hjemløs mann på fortauet. Hun stopper for å gi ham noen slanter, da hun oppdager at det er hennes store kjærlighet som en dag bare forsvant ut av livet hennes. Kailey begynner å hjelpe ham tilbake til hektene – men en dag må hun ta et valg: hvem – og hva slags liv skal hun velge…

Vår pris: 179,-

Inspirert? Det er enda flere godsaker på lista, for de som elsker å lese!

Du finner hele Månedens bestselgere-lista her