Nyheten «Selfies» rett inn på førsteplass på Månedens bestselgerliste for juni

Ny liste med Månedens Bestselgere for juni 2018. De mest solgte pocketbøkene i Norge.

Nyheten «Selfies» rett inn på førsteplass på Månedens bestselgerliste for juni

Jussi Adler-Olsens nyeste bok «Selfie» gikk rett til topps på denne månedens liste. Dette er en spennende thriller som anbefales på det varmeste. Deretter følger Liane Moriartys roman «Huset på stranden» og Jørn Lier Holst med «Katharinakoden». Alle nyhetene fra forrige måned fikk plass på listen for juni.

Publisert 2.7.2018

 

Jussi Adler-Olsens thriller "Selfie" endelig som pocketJussi Adler-Olsen: Selfies

Avdelingen står i fare for å legges ned på grunn av lav oppklaringsprosent. Rose er sunket ned i en dypt psykotisk tilstand, knyttet til en mørk fortid. Men snart hoper nye og intrikate saker seg opp for Carl, Assad og Gordon:
Tre unge jenter som lever på sosialstøtte, bestemmer seg for å rane en nattklubb når pengene de får fra det offentlige ikke strekker til. Saksbehandleren deres er ensom, bitter og alvorlig syk. Hun hater de kravstore klientene sine, og legger en djevelsk plan for hvordan hun skal hevne seg på dem.
En eldre kvinne blir funnet drept i Kongens Have. Tilsynelatende er disse hendelsenene helt uavhengige av hverandre, men etter hvert skal det vise seg å være en sammenheng mellom dem.
Nok en gang har Jussi Adler-Olsen skrevet en thriller som holder leseren fast.

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 199,-

 

Liane Moriarty Huset på stranden på Månedens bestselgerlisteLiane Moriarty: Huset på stranden

Sommeren i 1942 reiser Anne Calloway til stillehavsøya Bora-Bora som militær sykepleierske. Hun nøler ikke med å forlate sin kjedelige forlovede, og ser frem til sitt livs eventyr. På øya blir hun raskt tiltrukket av en soldat ved navn Westry. Deres faste møtested er et forlatt strandhus, og der får de være i fred, helt til den dagen de blir vitne til en grusom forbrytelse. Sarah Jio har skapt en krigsberetning om lidenskap og vennskap, tap og mysterier. Den er også en fortelling om å ta nye sjanser og gjenoppdage sitt eget hjerte.
En storslått saga om tapt kjærlighet, et mystisk maleri, en unevnelig tragedie.

Forlag: Pantagruel forlag
Pris:169,-

 

Jørn Lier Horst bok Katharinakoden på Månedens bestselgerlisteJørn Lier Holst: Katharinakoden

En sporløs forsvinning er et mysterium i seg selv. Men hva om den som forsvinner etterlater seg noe som gjør mysteriet enda større? Det er den tiden på året. For 24. gang på rad finner William Wisting frem papirene fra da Katharina Haugen forsvant.
Saken ble aldri løst, og hvert år siden har Wisting oppsøkt Katharinas ektemann, som befant seg utenbys på jobb og hadde et solid alibi. Den jevnlige kontakten mellom Wisting og Martin Haugen har etter hvert utviklet seg til et vennskap. Denne gang finner han imidlertid Haugens hus lukket og låst.
På årsdagen for sin kones forsvinning er Martin Haugen selv sporløst borte…

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 179,-

 

Jo Nesbø igjen inn på Månedens bestselgerliste. Denne gang med krimromanen "Tørst"Jo Nesbø: Tørst

Et drapsoffer blir funnet i sitt hjem med bitemerker i halsen. Kroppen er tappet for blod. Kan det være vamyprisme – et svært omdiskutert felt i psykiatrien. Tidligere etterforsker Harry Hole vet bedre enn noen at flere av krimhistoriens verste seriemordere har vært diagnostisert som nettopp vampyrister. Men Harry har et annet motiv for å bistå politiet – morderen som slapp unna.

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 199,-

 

Se hele Månedens bestselgerliste her.

 

Nyheter denne måneden

 

Boken Hvor vanskelig kan det være? av Allison Pearson på Månedens bestselgerlisteAllison Pearson: Hvor vanskelig kan det være?

Tenåringsbarn, aldrende foreldre, ekteskap i krise … Hvor vanskelig kan det være? Kate Reddy kommer snart til å finne det ut! Kate Reddy er tilbake, nå som 49-årig tenåringsmor – og livet er ikke blitt lettere. Som småbarnsmor har Kate overlevd søvnløse år og utallige oppkastrunder med Emily og Ben, samtidig som hun har håndtert jobb, karriere og ektemann, for så å oppdage at komplikasjonene bare blir større og verre med at barna vokser seg til tenåringer – samtidig som foreldregenerasjonen blir eldre og hjelpetrengende.

Hvordan skal Kate komme seg tilbake i jobb og redde familiens økonomi når hun ikke lenger er ung og lovende? Hvordan skal hun håndtere at datterens bilde av sin egen rumpe går sin seiersgang på internett?

Forlag: Kagge forlag
Pris: 179,-

 

Romanen Den evige ild av Ken Follett på Månedens bestselgerliste for juni 2018Ken Follett: Den evige ilden

Ken Follett vender tilbake til åstedet for suksessromanene Stormenes tid og I all evighet, i en storslått, episk historie om det turbulente 1500-tallet. Religiøse stridigheter og kampen om Englands trone står sentralt, og mange mener Maria Stuart er den rettmessige arvingen til tronen. Elizabeth 1. ser seg nødt til å opprette landets første etterretningstjeneste, som skal advare mot sammensvergelser og attentatplaner.

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 199,-

 

Dan Browns bok Oppfinnelsen inn som nyhet på Månedens bestselgerliste for juni 2018Dan Brown: Opprinnelsen

Robert Langdon, professor i symbologi og religiøs ikonologi ved Harvard, ankommer det hypermoderne Guggenheim-museet i Bilbao. En av hans tidligere studenter, den 40 år gamle multimilliardæren, futuristen og genierklærte it-gründeren Edmond Kirsch, skal presentere en revolusjonerende oppdagelse – en oppdagelse som vil besvare to av menneskehetens mest grunnleggende spørsmål.

Etter hvert som den fascinerende presentasjonen skrider fram, forstår Langdon at den er langt mer kontroversiell enn noen kunne forestille seg. Men plutselig kollapser den nøye planlagte kvelden i kaos, og Kirsch’ oppdagelse er i ferd med å gå tapt for alltid. Sammen med museumsdirektøren Ambra Vidal, som har jobbet nært med Kirsch om arrangementet, er Langdon tvunget til å forlate Bilbao. De flykter til Barcelona på en halsbrekkende jakt etter et kryptert passord som vil avdekke Kirsch’ hemmelighet.

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 199,-

 

Boken Slottets siste hemmelighet av Santa Montefiore inn som nyhet på Månedens bestselgerliste for juni 2018Santa Montefiore: Slottets siste hemmelighet

Den dramatiske avslutningen på bestselgertrilogien Slottskrønikene! Det er 1939 og en ny verdenskrig er i anmarsj. I Deverill-familien venter en ny generasjon på å ta over. Kitty har for lengst slått seg til ro med sin egen familie. Men da hennes livs store kjærlighet plutselig vender tilbake til barndomsbyen, snur det opp ned på hele hennes tilsynelatende lykkelige tilværelse… Dette er tredje og siste bok i Slottskrønikene-serien til Norges nye romandronning, Santa Montefiore.

Forlag: Bastion forlag
Pris: 169,-

 

Se alle nyhetene og Månedens bestselgere her.

 

Her er bøkene for de minste

 

Boken Poppeloppane og den store raude båten. Månedens bestselgere. Stella Gurney: Den store raude båten

Kom om bord i den store raude båten og ha det gøy med Poppeloppane! Kom om bord i den store raude båten og ha det gøy med Poppeloppane!

Forlag: Bladkompaniet
Pris: 149,-

 

Jørn Lier Holst bok Jakten på slottets hemmelighet. Månedens bestselgere.Jørn Lier Horst: Jakten på slottets hemmelighet

Tiril og Oliver er på telttur med Åtto da de oppdager et blinkende lys i et av vinduene på det gamle kråkeslottet ute på Ormøya. Hva er det som foregår? Detektivene må finne spor, løse gåter og tyde koder – og leseren kan selv bli med på jakten. Det gjelder å ha øynene med seg. Løsningen finnes skjult i teksten og i bildene – og på neste side. Jakten går gjennom hemmelige dører, fuktige kjellere og mørke grotteganger.

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 199,-

 

Barneboken Inn ett sted og ut et annet av Mike Goldsmith. Månedens bestselgere.Mike Goldsmith: Inn ett sted og ut et annet

En morsom lek og lær-bok med over 50 klaffer om fordøyelsen og hva som skjer når bæsjen har forlatt kroppen. Hva skjer under fordøyelsen? Hva er egentlig tiss? Hvorfor er bæsjen vår brun? Hva er kloakk?

En morsom lek og lær-bok med over 50 klaffer om fordøyelsen og hva som skjer når bæsjen har forlatt kroppen. Hva skjer under fordøyelsen? Hva er egentlig tiss? Hvorfor er bæsjen vår brun? Hva er kloakk? Passer for barn fra 3 år. CE-merket: Egnet for barn i alle aldre.

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 149,-

 

Boken Piratene i gata fra NRK-serien.Jonny Duddle: Piratene i gata

Piratfamilien Sjøsterk flytter til det søvnige småstedet Kjedestrand, og snart begynner ryktene om sjokkerende oppførsel å svirre. Møt gjengen fra den nye NRK-serien Piratene i gata! Bare vesle Matilda gleder seg til å møte de spennende nye naboene som har flyttet inn i huset ved siden av – det som har stått tomt i årevis. Hun blir venn med sønnen Jim, men mange av de andre naboene er mer skeptiske.

Piratlivet medfører en god del uvante ting – som når frøken Rosa blir fratatt utsikten fordi mamma og pappa Sjøsterk snekrer på den digre skuta i hagen … Jonny Duddles prisvinnende serie om familien Sjøsterk er et fyrverkeri av en fortelling, full av morsomme historier og skikkelser.

Forlag: Bladkompaniet
Pris: 179,-

 

Se alle barnebøkene og hele Månedens bestselgere her.

 

Månedens bestselgere kjøper du i dagligvarebutikker og kiosker over hele landet.