Nyheten «Fremdeles meg» topper listen på nytt i Februar

Nyheten «Fremdeles meg» topper listen på nytt i Februar

Nyheten «Fremdeles meg» av Jojo Moyes går igjen rett til topps på månedens liste. Deretter følger Ingar Johnsrud «korset»  Denne kom også inn som nyhet i forrige måned.

Publisert: 01.03.2019

Bøkene «Barna fra elven» av Lisa Wingate og «Dødens øye» av Clive Cussler holder seg fortsatt på listen. Den neste nyheten på lista er Santa Montefiore «Gracies hemmelighet»

 

Jojo Moyes: Fremdeles meg

Dette er den tredje og avsluttende Romanen om Lou Clark, i bokserien som har bergtatt en hel verden. Internasjonalt har Jojo Moyes solgt over 31 millioner bøker og hun er tiårets mestselgende forfatter i Norge.

Lou Clark vet mye. Hun vet hvor mange mil det er mellom hennes nye hjem i New York og kjæresten Sam i London. Det Lou ikke vet er at hun kommer til å møte en mann som vil snu opp ned på livet hennes i New York. For Amerikanske Josh vil komme til å minne hennes så mye om en mann hun en gang kjente, at alt hun tror hun vet om kjærlighet vil bli utfordret.  Lou aner ikke hva hun skal gjøre, men hun vet at det hun velger kommer til å forandre alt.

Forlag: Bastion Forlag
Pris: 179,-

 

Korset: Ingar Johnsrud

Han har ofret alt, men er det nok? Sannhetens time er kommet. En av myndighetenes mest betrodde menn blir funnet død i en vaskehall i Oslo. Skutt i skrittet og etterlatt til lidelsen. Den kjente TV-journalisten som jaktet hans hemmeligheter forsvinner.
For politietterforsker Fredrik Beier er etterforskningen personlig. Journalisten visste noe om ham. En historie selv Fredrik bare ante de mørke konturene av.

I politiet opererer en infiltratør. Fredrik og hans kollega Kafa Iqbal må kjempe mot en mektig fiende som alltid befinner seg et steg foran. Men i en verden av svik, hvem kan Fredrik egentlig stole på?

Forlag: Aschehoug
Pris: 179,-

 

Lisa Wingate: Barna fra elven

Lisa Wingates bestselgende roman, barna fra elven tar utgangspunkt i en sann historie om organisert kidnapping og salg av tusenvis av fattige barn og barn av ugifte mødre i USA mellom årene 1920 og 1950.  Tolv år gamle Rill  og hennes  fire søsken lever et fritt og ubekymret liv om bord på familiens husbåt på Mississippi elven. Men når faren i all hast må frakte moren deres til sykehuset må Rill ta ansvaret for søskenflokken .

Plutselig dukker en fremmed mann opp og barna blir tatt vekk fra alt som er kjent og levert til et barnehjem. Snart oppdages den mørke sannheten.

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 179,

 

Clive Cussler: Dødens øye

En eventyrlig Thriller i den dramatiske »Orego Files serien» i 1902 bryter en vulkan ut på øya Martinique og utsletter en hel by. Et skip i havnen blir også rammet og en tysk forsker befinner seg om bord. Han er på randen av et stort gjennombrudd. Et funn som vil forandre alt. Mer enn et århundre senere blir Juan Cabrillo og gjengen hans nødt til å hanskes med denne forskerens oppdagelse.

De får erfare en forrædersk amerikansk våpendesigner som også kjenner til hemmeligheten.

 

Forlag: Bladkompaniet
Pris: 149,-

 

Santa Montefiore: Gracies hemmelighet

Gi aldri opp drømmene dine, uansett hvor lenge du holder fast ved dem… Gracie lever et rolig liv i stille Devon. Hun har sjelden forlatt landsbyen de siste tiårene og datteren, Carina, lever et hektisk liv i London. Carina har på sin side svært lite tid for sin 17 år gamle datter, og enda mindre tid til sin aldrende mor. Så snubler Gracie over en annonse for et matlagingskurs i hjertet av Toscana. Hun kan ikke motstå tilbudet og inviterer med seg datter og barnebarn. Men etter hvert som ferien forløper, blir det klart at den tilsynelatende forsiktige Gracie har holdt skjult en helt ekstraordinær fortid i Italia…

Santa Montefiore har skrevet en nydelig historie om sterke bånd og kjærlighet, satt til fantastiske og solvarme Toscana.

Forlag: Bastion forlag
Pris: 169,-

 

 

 

Se hele Månedens bestselgerliste her.

 

Nyheter denne måneden

 

Thomas Erikson: Omgitt av idioter

Hvilken farge er du? Nå kommer OMGITT AV IDIOTER på norsk – den fargerike bestselgeren alle snakker om! 450 000 lesere i Sverige og solgt til 40 land.
Er du «gul» og impulsiv eller «blå» og analytisk? Eller kanskje «rød» med en tendens til å dominere de rundt deg? Omgitt av idioter beskriver på en lettlest og underholdende måte en av verdens mest kjente metoder for å vise ulikheter mellom oss mennesker.
Med vitenskapelig bakgrunn og eksempler fra hverdagen gir boken et konkret hjelpemiddel for å forstå de viktigste forskjellene på ulike personligheter og kommunikasjonstyper.
Har du noen gang forsøkt å ta opp noe med partner, en venn eller en kollega, og så har ingenting gått som planlagt?

Forlag: Gyldendal
Pris: 199,-

 

Lucy Clarke: Når sannheten banker på

Etter at Elle lånte ut huset sitt, har ingenting føltes helt som det skal »Jeg er i huset ditt» Det virker kaldt. Noe har skjedd. En ubehagelig følelse av at noen følger med på alt hun gjør. »Jeg er i hodet ditt» Kanskje er det noe Elle innbiller seg? Hun er forfatter og fantasien er tross alt et av hennes fortrinn. Hver eneste trussel later til å bunne i noe personlig, som om noen har avdekket hemmelighetene som tar nattesøvnen fra henne.» og nå vet jeg hva hemmeligheten din er» Elle blir mer og mer redd og føler seg paranoid. Huset blir et fengsel. Noen er i ferd med å bryte seg inn i hennes fortidige liv.

 

Forlag: Vigmostad Bjørke
Pris: 179,-

 

Josh Malerman: Det er noen der ute

Det er noe der ute … Hva du enn gjør, ikke åpne øynene! Det er noe der ute som ikke må bli sett. Ett sekund, og personen som ser, drives til dødelig vold. Ingen vet hva det er, og hvor det kom fra. Malorie, mor til to små barn, har overlevd. Det har gått fem år siden det hele begynte, og Malorie vil søke tilflukt et sted som kan gi trygghet for henne og barna. Men reisen dit vil være det mest risikable de noensinne har utsatt seg for. Ett feilsteg kan innebære døden. Sagt om boken: «Åndeløst spennende. Fantastisk!» Publishers Weekly «Vær endelig forberedt på at du ikke vil kunne legge boken bort før du er ferdig!» Shelf Awarness «En foruroligende bok, denne fortjener å sammenlignes med de beste bøkene til Stephen King.» Kirkus Om forfatteren: Josh Malerman bor i Michigan, USA. Han er vokalist og tekstforfatter i bandet The High Strung. Lukk øynene er hans første roman. Boken er solgt for oversettelse til en rekke land, og Universal Studios har sikret seg filmrettighetene.

Forlag: Vigmostad Bjørke
Pris: 179,-

 

Sara Omar: Døde vaskeren

Det nyfødte pikebarnet Frmesk er uønsket av sin far fordi hun er jente. Farmoren insisterer på at hun
blir omskåret, men moren frykter at den lille jenta ikke vil overleve inngrepet. Enda mer frykter hun mannens trussel om å ta Frmesk av dage ved å begrave henne levende. Utveien blir å la barnet vokse opp hos besteforeldrene.
«Dødevaskeren» er på mange måter en fryktelig roman, men også en rørende roman og et viktig bidrag til spørsmålet om kvinners grunnleggende mangel på rettigheter i deler av den muslimske verden.
Romanen skapte store bølger da den utkom i Danmark, og Sara Omar ble satt under politibeskyttelse.

Forlag: Aschehoug
Pris: 179,-

Se alle nyhetene og Månedens bestselgere her.

 

Her er bøkene for de minste

 

Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes: Operasjon Svartskog

Hvorfor begynner plutselig bladene å falle av trærne i Svartskog midt på sommeren? Trærne er døde og blir stående med nakne, sprikende greiner. Og hvorfor synger ikke fuglene her, slik de gjør i andre skoger? Og hvor har det egentlig blitt av all kjeksen? Denne gang må detektivbyrå nr. 2 løse ikke bare ett, men tre mysterier.

 

 

Forlag: Canoa
Pris: 200,-

 

Fantorangen går på do

Alle barn kjenner Fantorangen! Fantorangen går på do kan inspirere de minste til å bli like flinke på badet som Fantorangen. Å slutte med bleier er en av de virkelig store milepælene i et lite barns liv – les denne morsomme boken sammen med barnet før dere begynner med do treningen, og la barnet pusle med boken når hen sitter på do. Den morsomme lydmodulen i kombinasjon med bildene hjelper med forklaringen av do rutinene. Nå blir det gøy å gå på do!

Forlag: Vigmostad Bjørke
Pris: 149,-

 

365 ting å gjøre med Lego

Bli med på LEGO skattejakt
Se hvordan du kan utføre magiske triks med LEGO brikkene dine
Lag en stop-motion film med dine LEGO figurer
Se hvem av vennene dine som kan lage det høyeste LEGO tårnet
Hva skal jeg bygge i dag? Denne boken gir deg ideene!

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 149,-

 

Peppa står på ski

Se opp for Peppa i skibakken. Peppa og vennene hennes er på skikurs med fru Gaselle, men hvem får pokalen hennes for å stå ned fjellsiden?

Forlag: Gyldendal
Pris: 129,-

 

 

Se hele Månedens bestselgerliste her.