Topp 15 Pocketbøker

1 – NY

Lucinda Riley: Kjærlighetsbrevet

England sørger over den folkekjære skuespilleren Sir James Harris’ død. Den unge journalisten Joanna Haslam skal dekke begravelsen for avisen sin, men i kirken må hun hjelpe en gammel dame som får et illebefinnende. Litt senere mottar hun noen dokumenter fra den gamle damen, deriblant et gammelt kjærlighetsbrev som er fullt av merkelige hentydninger. Hvem er de to elskende og hvilke omstendigheter førte dem sammen? Johannas nysgjerrighet er vekket og hun begynner å grave i saken. Dette skal vise seg å bli svært farlig.

Pris: 179,-

Les vårt intervju med Lucinda Riley

2 – NY

Tom Egeland: Laruseffekten

Arkeologen Bjørn Beltø leter etter et babylonsk-egyptisk oldtidsverk kalt De dødes bok. Men han er ikke den eneste som jakter på det mystiske manuskriptet. En farlig munkeorden er villig til å gå langt for å stanse ham. Samtidig er medisinske forskere i USA i ferd med å avdekke hva som skjer med oss etter døden. Er det faktisk mulig at sjelen vår lever videre når kroppen er død? Det topphemmelige forskningsprosjektet har fått kodenavn Lasaruseffekten. Beltø avdekker snart en skremmende sammenheng mellom De dødes bok og Lasaruseffekten.

Les vårt eksklusive intervju med Tom Egeland

Pris: 199,-

3 – NY

Trude Teige: Pasienten

«De dreper pasienter her», er det siste den psykiatriske pasienten som kaller seg Krøsus hvisker før han dør i 1993. En av de få som snakket med Krøsus, var lille Julia. I 2002 forsvinner Julia sporløst, bare 18 år gammel. Mange år senere kaster et drap nytt lys over både Julias forsvinning og det som foregikk på et nervesanatorium på Julias hjemsted. Når Kajsa Coren får en privat forespørsel om å undersøke hva som kan ha skjedd med Julia, bringer det henne rett inn i drapsetterforskningen.

Pris: 169,-

4 – NY

Cecilia Samartin: Skjønnhet for aske

I Moldova er 19 år gamle Ines i ferd med å forberede bryllupet sitt når hun brutalt blir kidnappet og revet bort fra sin elskede familie. I en meksikansk småby opplever 15 år gamle Karla at moren forlater henne og hun blir forført av en farlig sjarmerende mann. Sammy fra Ohio i USA drømmer om et par rosa tøysko og mat til katten sin. Når stefaren misbruker henne flykter hun og barndommen blir brått revet bort. Alene og redde møtes disse tre jentene i neonbyen Las Vegas hvor de kastes inn i en mørk og uhyggelige verden.

Skjønnhet for aske er Cecilia Samartins sterkeste og viktigste skildring av menneskets ubegrensede evne til å lege selv de dypeste spor. Denne fortellingen vil være med deg lenge.

Pris: 169,-

Månedens bestselgere er...

Månedens bestselgere er pocketbøker av beste kvalitet, der forlagene velger ut sine beste skjønnlitterære bøker.

Bestselgerlista med 15 bøker er basert på faktisk salg i alle de store dagligvarekjedene i Norge.

I tillegg får du 5-7 boknyheter hver måned og 7-8 barnebøker av høy kvalitet.

Og alltid til best pris!

5

Jørgen Jæger: Guden

Den 10. romanen om lennsmann Ole Vik & co. Det er fullt av folk på torget i Fjellberghavn når ordfører Janne Wold går på talerstolen fulgt av politistasjonssjef Marte Mellingen. Midt i folkemengden roper en skingrende stemme: «Allahu akbar!» etterfulgt av tre skudd. På scenen står ingen oppreist, og samtidig starter en serie med godt planlagte bankran.

Les vårt intervju med Jæger om «Guden»

Pris: 169,-

6

Clive Cussler: Blodrød himmel

Dirk Pitt er tilbake i en thriller fullpakket med fantastisk spenning og intriger. Han befinner seg i Midtøsten da han kommer over et osmansk vrak med en helt spesiell last. Plutselig står han midt i kappløpet for å få kloa i en rekke meget verdifulle gjenstander fra antikken. Samtidig blir flere moskeer i Tyrkia og Egypt bombet, og hele regionen ser ut til å være på randen av krig. Pitt må gjøre alt som står i hans makt for å forhindre en verdensomspennende katastrofe.

Pris: 179,-

7

Jussi Adler-Olsen: Hun takket gudene

Forretningsmannen Peter de Boer er født i Indonesia, men oppvokst i Holland. Han starter sin egen virksomhet og lærer seg å ta makten over andre. Som trainee med helt spesielle talenter starter Nicky Landsaat. Plutselig er Peter og Nicky virvlet inn i et spill på liv og død om en hittil ukjent form for terrorisme.

Pris: 199,-

8

Sarah Jio: For evig

På vei ut av en restaurant med mannen hun er forlovet med, ser Kailey  en hjemløs mann på fortauet. Hun stopper for å gi ham noen slanter, da hun oppdager at det er hennes store kjærlighet som en dag bare forsvant ut av livet hennes. Kailey begynner å hjelpe ham tilbake til hektene – men en dag må hun ta et valg: hvem – og hva slags liv skal hun velge…

Pris: 179,-

9

Lisa Gardner: Rett bak deg

Hva gjør en ung gutt for å beskytte søsteren mot deres voldelige far? Åtte år er gått etter en familietragedie. Tretten år gamle Sharlah er i ferd med å bli adoptert av FBI-agent Pierce Quincy. Et dobbeltdrap på en bensinstasjon, der en ung mann går amok med maskingevær, setter igang en intens jakt på gjerningsmannen. Kan det være broren til Sharlah? Er Sharlah i fare? Han må beskytte henne. Men fra hvem?

Pris: 179,-

10

Peter James: Ønsker deg død

Hvis ikke han kan få henne, skal ingen få henne. Singel jente, 29, rødhåret og ulmende, med et kjærlighetsliv som har krasjet. Søker en som kan tenne flammen igjen. Moro, vennskap, og – hvem vet – kanskje noe mer? Red Westwood møter kjekke, sjarmerende og rike Bryce Laurent gjennom nettdating. Men hans mørke fortid hans blir stadig mer framtredende. Alt han har fortalt om seg selv er løgn, og Reds forelskelse forvandles gradvis til frykt. Reds mareritt har bare så vidt startet…

Pris: 149,-

11 – NY

Frode Granhus: Forliset

Ny krim fra Riverton-forfatteren.

De fleste holder seg innendørs i sprengkulda som har festet grepet om Lofoten, det vakre lyset lokker en fotograf ut i isødet. På en av turene oppdager han en tønne som stikker opp av isen. En tønne med et makabert innhold. Rino Carlsen får etter hvert mistanke om at tønnefunnet har sammenheng med et forlis som rystet det lille kystsamfunnet for flere år siden. Et forlis som krevde flere ofre. På den isolerte institusjonen Tennholmen vokser spenningen for hver dag, og det kan virke som enkelte av beboerne vet mer om saken enn de vil innrømme.

Pris: 149,-

12 – NY

Torkil Damhaug: Glasshjert

Robin og Mikkel er brødre. Robin blir vitne til det grusomme som skjer med kusinen deres, Amina. Han kan ikke hjelpe henne, og heller ikke hente hjelp. Robin er ute av stand til å uttrykke hva han har sett. Mikkel vet noe han ikke vil fortelle. Ikke til noen. «Glasshjerte» er en fortelling om å kjenne igjen ondskapen når du møter den og om å streve med å forstå hvem du selv er. Hvor langt er et menneske villig til å gå for å holde fast ved kjærligheten?

Torkil Damhaug er dobbel vinner av Rivertonprisen.

Pris: 169,-

13

Karin Slaughter: Fanget

Ny, spennende thriller av forfatteren til De vakreste. I samme øyeblikk som Will Trent setter sin fot i det forlatte lagerlokalet, vet han at dette kommer til å bli hans farligste oppdrag i karrieren. Liket som ligger på gulvet er en tidligere politi, og blodige spor avslører enda et offer, tydelig en kvinne, som er blitt flyttet fra åstedet – og forsvunnet fullstendig. På åstedet finner de en personlig kobling til Wills fortid, en fortid som ikke er helt rosenrød – med fryktelige konsekvenser.

Pris: 169,-

14

David Lagercrantz: Mannen som jaget sin egen skygge

Lisbeth Salander soner en kortere straff i et kvinnefengsel og gjør alt for å holde seg unna de interne konfliktene mellom fangene. Men når Benito, fengselets gjengleder og verste innsatte, gang på gang mishandler en ung kvinne fra Bangladesh, går Lisbeth imellom og stopper henne. Benitos posisjon i fengselet svekkes, og hun gjør alt for å hevnes. I denne femte Millennium-boken gjør Lisbeth Salander opp med barndommen sin.

Pris: 169,-

15

Dinah Jefferies: Silkehandlerens datter

1952, Fransk Indokina. Nicole får ansvaret for en nedlagt silkebutikk i et gammelt kvartal i Hanoi. Området syder av militante opprørere som vil ha slutt på det franske styret. For første gang i sitt liv blir Nicole klar over hva koloniveldet innebærer. Og hva familien hennes har vært involvert i. Sammen med Tran, en vietnamesisk soldat, drar Nicole til fronten for å være til hjelp. Hvem kan hun stole på i en verden hvor ingen er den de gir seg ut for å være?

Pris: 149,-

Nyheter

Dean Koontz: Det tause hjørnet

«Jeg behøver virkelig å være død!» Dette grøsset av et selvmordsbrev er skrevet av en mann som hadde alt å leve for. FBI-agent Jane Hawk er sikker på at ektemannen ikke tok sitt eget liv, og bestemmer seg for å jage sannheten – uansett hva hun måtte finne.
I jakten møter Jane Hawk mektige personer som beskytter en hemmelighet så viktig – og så grusom – at de vil utrydde alle som prøver å avsløre den. Men makt og ondskap møter sin overkvinne. Hun er like smart som de er hjerteløse, like nådeløs som de er hensynsløse.
Hun er Jane Hawk – en kvinnelig Jason Bourne.

Pris: 169,-

Wilbur Smith: Dyret

Dyret er tredje bok i den frittstående og actionfylte nåtidsserien om Hector Cross – en heseblesende og besettende actionthriller som fansen vil elske.

Hector Cross, Sikkerhetsekspert, enkemann og tidligere major i SAS skulle begynne et nytt liv, men havner i stedet i et vanskelig dilemma. Johnny Congo, psykopaten som drepte konen hans har klart å flykte fra toppsikkerhetsfengselet hvor Cross fikk han innsatt. Hector kan ikke la ham unnslippe. Samtidig planlegger opprørsstyrker et terrorangrep på en oljeplattform i havet utenfor Angola. Det kan få katastrofale følger hvis ikke Hector griper inn.

Pris: 179,-

Fredrik Græsvik: Dømt til døden i Kongo

17. mai 2017 kom Joshua French tilbake til Norge etter åtte år i fengsel i Kongo. Fredrik Græsvik har fulgt saken tett helt siden Tjostolv Moland og Joshua French ble arrestert, mistenkt for å ha myrdet sjåføren Abedi Kasongo i 2009. I denne boken forteller Græsvik hele den høydramatiske historien fra de to unge norske guttene tok seg over fra Uganda til Kongo, og frem til hjemkomsten til French. Vi leser om flukten i jungelen og de absurde rettssakene som endte med at begge ble dømt til døden.

Pris: 179,-

Bjørn Andreas Bull- Hansen: Jomsviking

JOMSVIKING er en historisk roman satt til årene 993-1000 e.Kr. Her følger vi Torstein Tormodson, som bare 12 år gammel blir tatt som trell av Olav Tryggvasons menn, men som senere blir trent som kriger hos de beryktede jomsvikingene. Dette er en bredt anlagt roman hvor handlingen veves sammen med historiske hendelser. Lesere får et unikt innblikk i en turbulent og dramatisk tid. Forfatteren har lagt et enormt arbeide bak denne romanen, og detaljrikdommen er imponerende.

Pris: 179,-

Gill Paul: I gode og onde dager

1914 Russland er på randen av sammenbrudd, og Tsar-familien går en høyst usikker framtid i møte. Den unge storhertuginnen Tatjana har forelsket seg i offiseren Dmitri, men situasjonen går fra vondt til verre, noe som setter kjærligheten – og livene deres – i fare. Kitty Fisher rømmer til bestefarens hytte i den amerikanske ødemarken etter at en knusende avsløring får henne til å flykte fra London. Der, ved bredden av Lake Akanabee, finner hun et praktfullt juvelbesatt anheng som leder henne til en for lengst begravet familiehemmelighet. Dette er en uforglemmelig, bevegende og praktfull fortelling om kjærlighet, tap og forsoning.

Pris: 169,-              

Nina Brochmann og Ellen S. Dahl: Gleden med skjeden

Er du sikker på at du kjenner ditt eget underliv? Selv om kvinnens kjønnsorganer ikke akkurat er en ny oppdagelse, er det utrolig mye kvinner ikke vet om sin egen kropp. Vet du egentlig hvorfor mensen gjør vondt? Finnes jomfruhinnen? Hvorfor sliter du med å få orgasme? Hvor lenge kan du vente med å få barn? Her vil du lære om klitoris sin dype hemmelighet, den ville hormondansen som styrer mensen og hvordan prevensjon fungerer i kroppen. Du blir også kjent med en rekke vanlige kvinnesykdommer. Boken gir med andre ord svar på spørsmålene som det ofte er vanskelig å stille, på en lettlest og morsom måte.

Pris: 199,-

Jan Guillou: 1968

1968 er et av 1900-tallets mest myteomspunne tiår. Protestene mot Vietnamkrigen i både USA og Vest-Europa skapte en venstrebevegelse som dominerte både politikken og kulturen. Unge Eric er nyutdannet jurist og brennende aktiv i politikken. Som fullmektig på det beryktede advokatfirmaet Henning Sjöstrand blir han gang på gang nødt til å ta inn over seg at jussen kan anvendes til å utføre både det gode og det onde. Men den venstreradikale veien han velger, splitter familien Lauritzen nok en gang mellom de yngre kreftene som støtter retten til å gjøre opprør.

Pris: 149,-

 

Barnebøker

Peppa har en travel dag

Stå opp, spise frokost, gå i barnehagen, leke på lekeplassen, spise middag, pusse tenner og legge seg – Peppa og Georg gjør en hel masse ting hver eneste dag. Men hvor mye er klokka mens alt dette foregår? I denne morsomme og slitesterke boka kan du lære litt om klokka. Du kan flytte viserne rundt på klokka. Klarer du å stille dem så de viser riktig tid for Peppa og Georg sin leggetid?

Pris: 149,-

Jørn Lier Horst: Operasjon skipsvrak

Et kraftig uvær har skylt vrakrester og skrot opp på stranden i Elvestad. Tiril og Oliver finner noe som avslører en forsøplingsskandale, men også noe som tyder på at det ligger et gammelt skipsvrak på havbunnen utenfor Elvestad. I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver – og hunden Åtto som samler bevis, leter etter sammenhenger og tar opp en tidvis farlig jakt for å avsløre forbrytere.

Pris: 200,-

Kathy Broderick: Traktor

Drei på rattet, tut med hornet og hør på åtte traktorlyder! Sett deg bak rattet på en traktor, og hjelp til på gården! Lær nyttige traktorfakta på veien! Tut! Tut! Hornet virker!

Pris: 149,-

Masha og Mishka: Masha og dyrene i skogen

Masha er en liten jente som avgjort er litt utenom det vanlige! Hun liker å leke i skogen hvor hun bor, men havner veldig ofte i trøbbel! Da er det godt å få hjelp av bestevennen sin, den store og tålmodige bjørnen Mishka!

Pris: 149,-

My Little Pony

Press ut Ponniene, kle på dem, pynt med klistremerker og mye, mye mer.

En nydelig veskebok full av oppgaver,
CE-advarsel: Ikke egnet for barn under 3 år. Små deler.

Pris: 149,-

Brillebjørn sklir

Brillebjørn skal ta den store sklia!
Kjenner du Brillebjørn fra NRK Super? I denne boka kan du lese om hva som skjedde da Brillebjørn selv var en liten bjørn.
Lørdag er lekedag, og Brillebjørn skal endelig ta den store sklia på lekeplassen. Men jo nærmere de kommer, jo større blir sklia.
Hverdagshistorier det er lett å kjenne seg igjen i for både store og små.

Pris: 169,-

På gården

Hei alle sammen! Kom og bli med oss på en tur til bondegården. Her får du møte mange forskjellige dyr og være med på spennende eventyr.

Vet du hvordan en ponni skal stelles? Går det virkelig an å gjete sauer med helikopter? Hvor får vi egg fra? Hva får vi fra kua? Svarene på alt dette og mye, mye mer finner du i denne sprett opp og brett ut klaffeboka om bondegården.

Pris: 149,-

Fantorangen kler på seg

Kle på Fantorangen og Eddi med magneter. Hva skal man ha på seg når man skal ut å leke, være på stranda, eller ute i snøen? Utforsk og lek med Fantorangen!

Pris: 149,-