Topp 15 Pocketbøker

Boken Min mors hemmelighet. Månedens bestselger

1 – NY

Nikola Scott: Min mors hemmeligheter

Hartland House har alltid holdt godt på hemmeligheter 1958: Elizabeth blir sendt til nydelige Hartland på Englands sørkyst for å skjermes fra morens sykdom. Den velstående familien hun bor hos, tar godt imot henne.

Nå: Elizabeths datter Addie trodde hun visste alt om den briljante, vanskelige moren sin. På ettårsdagen etter at moren døde i en ulykke, banker en person hun aldri har sett før, på døren. Hun hevder hun er Addies tvillingsøster.

Forlag: Bladkompaniet
Pris: 149,-

Dan Browns bok Oppfinnelsen inn som nyhet på Månedens bestselgerliste for juni 2018

2 – NY

Dan Brown: Opprinnelsen

Robert Langdon, professor i symbologi og religiøs ikonologi ved Harvard, ankommer det hypermoderne Guggenheim-museet i Bilbao. En av hans tidligere studenter, den 40 år gamle multimilliardæren, futuristen og genierklærte it-gründeren Edmond Kirsch, skal presentere en revolusjonerende oppdagelse – en oppdagelse som vil besvare to av menneskehetens mest grunnleggende spørsmål.

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 199,-

Jussi Adler-Olsens thriller "Selfie" endelig som pocket

3

Jussi Adler-Olsen: Selfies

I Selfies gjør han atter en gang det han kan best: å skildre smerten og kampen for å overleve maktesløsheten.

Tre unge jenter som lever på sosialstøtte, bestemmer seg for å rane en nattklubb når pengene de får fra det offentlige ikke strekker til. Saksbehandleren deres er ensom, bitter og alvorlig syk. Hun hater de kravstore klientene sine, og legger en djevelsk plan for hvordan hun skal hevne seg på dem. En eldre kvinne blir funnet drept i Kongens Have.

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 199,-

Jørn Lier Horst bok Katharinakoden på Månedens bestselgerliste

4

Jørn Lier Horst: Katharina-koden

En sporløs forsvinning er et mysterium i seg selv. Men hva om den som forsvinner etterlater seg noe som gjør mysteriet enda større?

Saken ble aldri løst, og hvert år siden har Wisting oppsøkt Katharinas ektemann, som befant seg utenbys på jobb og hadde et solid alibi. Den jevnlige kontakten mellom Wisting og Martin Haugen har etter hvert utviklet seg til et vennskap. Denne gang finner han imidlertid Haugens hus lukket og låst.

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 179,-

Månedens bestselgere er...

Månedens bestselgere er pocketbøker av beste kvalitet, der forlagene velger ut sine beste skjønnlitterære bøker.

Bestselgerlista med 15 bøker er basert på faktisk salg i alle de store dagligvarekjedene i Norge.

I tillegg får du 5-7 boknyheter hver måned og 7-8 barnebøker av høy kvalitet.

Og alltid til best pris!

Liane Moriarty Huset på stranden på Månedens bestselgerliste

5

Liane Moriarty: Huset på stranden

Sommeren i 1942 reiser Anne Calloway til stillehavsøya Bora-Bora som militær sykepleierske. Hun nøler ikke med å forlate sin kjedelige forlovede, og ser frem til sitt livs eventyr. På øya blir hun raskt tiltrukket av en soldat ved navn Westry. Deres faste møtested er et forlatt strandhus, og der får de være i fred, helt til den dagen de blir vitne til en grusom forbrytelse. Sarah Jio har skapt en krigsberetning om lidenskap og vennskap, tap og mysterier. Den er også en fortelling om å ta nye sjanser og gjenoppdage sitt eget hjerte.

Forlag: Pantagruel forlag
Pris:169,-

Camilla Läckbergs bok Heksen på Månedens bestselgerliste

6

Camilla Läckberg: Heksen

To barn forsvinner med 30 års mellomrom. Når det andre barnet blir funnet nøyaktig samme sted som den første, blir politiet urolige. Når fireårige Linnea forsvinner fra en gård rett utenfor Fjällbacka, vekkes onde minner til live.

Tretti år tidligere forsvant fire år gamle Stella fra den samme gården, og to tretten år gamle jenter ble anklaget. Domstolen fant dem skyldige, men på grunn av sin unge alder slapp de fengsel.

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 179,-

Jo Nesbø igjen inn på Månedens bestselgerliste. Denne gang med krimromanen "Tørst"

7

Jo Nesbø: Tørst

Et drapsoffer blir funnet i sitt hjem med bitemerker i halsen. Kroppen er tappet for blod. Kan det være vamyprisme – et svært omdiskutert felt i psykiatrien. Tidligere etterforsker Harry Hole vet bedre enn noen at flere av krimhistoriens verste seriemordere har vært diagnostisert som nettopp vampyrister. Men Harry har et annet motiv for å bistå politiet – morderen som slapp unna.

Forlag: Bestselgerforlaget

Pris: 199,-

Romanen Den evige ild av Ken Follett på Månedens bestselgerliste for juni 2018

8 – NY

Ken Follett: Den evige ilden

Ken Follett vender tilbake til åstedet for suksessromanene Stormenes tid og I all evighet, i en storslått, episk historie om det turbulente 1500-tallet. Religiøse stridigheter og kampen om Englands trone står sentralt, og mange mener Maria Stuart er den rettmessige arvingen til tronen. Elizabeth 1. ser seg nødt til å opprette landets første etterretningstjeneste, som skal advare mot sammensvergelser og attentatplaner.

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 199,-

Lucinda Rileys krimroman "Kjærlighetsbrevet" på topp på Månedens bestselgerliste

9

Lucinda Riley: Kjærlighetsbrevet

England sørger over den folkekjære skuespilleren Sir James Harris’ død. Den unge journalisten Joanna Haslam skal dekke begravelsen for avisen sin, men i kirken må hun hjelpe en gammel dame som får et illebefinnende. Litt senere mottar hun noen dokumenter fra den gamle damen, deriblant et gammelt kjærlighetsbrev som er fullt av merkelige hentydninger.

Les vårt intervju med Lucinda Riley

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 179,-

Boken Hvor vanskelig kan det være? av Allison Pearson på Månedens bestselgerliste

10 – NY

Allison Pearson: Hvor vanskelig kan det være?

Tenåringsbarn, aldrende foreldre, ekteskap i krise … Hvor vanskelig kan det være? Kate Reddy kommer snart til å finne det ut! Kate Reddy er tilbake, nå som 49-årig tenåringsmor – og livet er ikke blitt lettere. Som småbarnsmor har Kate overlevd søvnløse år og utallige oppkastrunder med Emily og Ben, samtidig som hun har håndtert jobb, karriere og ektemann, for så å oppdage at komplikasjonene bare blir større og verre med at barna vokser seg til tenåringer – samtidig som foreldregenerasjonen blir eldre og hjelpetrengende.

Forlag: Kagge forlag
Pris: 179,-

Bjørn Andreas Bull-Hansen debuterer med boken "Jomsviking" på Månedens bestselgerliste

11

Bjørn Andreas Bull- Hansen: Jomsviking

Jomsviking er en historisk roman satt til årene 993-1000 e.Kr. Her følger vi Torstein Tormodson, som bare 12 år gammel blir tatt som trell av Olav Tryggvasons menn, men som senere blir trent som kriger hos de beryktede jomsvikingene. Dette er en bredt anlagt roman hvor handlingen veves sammen med historiske hendelser.

Les vår eksklusive intervju med Bjørn Andreas Bull-Hansen

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 179,-

Boken Slottets siste hemmelighet av Santa Montefiore inn som nyhet på Månedens bestselgerliste for juni 2018

12 – NY

Santa Montefiore: Slottets siste hemmelighet

Den dramatiske avslutningen på bestselgertrilogien Slottskrønikene! Det er 1939 og en ny verdenskrig er i anmarsj. I Deverill-familien venter en ny generasjon på å ta over. Kitty har for lengst slått seg til ro med sin egen familie. Men da hennes livs store kjærlighet plutselig vender tilbake til barndomsbyen, snur det opp ned på hele hennes tilsynelatende lykkelige tilværelse…

Forlag: Bastion forlag
Pris: 169,-

Victoria Hislops roman Postkort fra Hellas på Månedens bestselgerliste

13

Victoria Hislop: Postkort fra Hellas

Uke etter uke kommer postkortene. Adressert til en person Ellie ikke kjenner, uten returadresse. Alle postkortene er signert med en forbokstav: A. Lys himmel, blått hav og fantastiske bilder fra Hellas. Postkortene lyser opp Ellies tilværelse. Etter seks måneder slutter postkortene å komme. Men bildene hun nå har hengt på veggen, fortsetter å inspirere henne. Hun vil reise og se landet med sine egne øyne.

Forlag: Bladkompaniet
Pris: 149,-

Maja Lundes bok Blå på Månedens bestselgerliste

14 – NY

Maja Lunde: Blå

I 2015 tok Maja Lunde verden med storm med Bienes historie. Nå følger hun opp suksessen med en ny roman om menneskenes og naturens sårbarhet. Denne gangen står kampen om det mest livsnødvendige som finnes: vann. 2017: Signe er snart 70 år, men lar seg ikke skremme av havet. Alene seiler hun vekk fra barndomsbygda på Vestlandet, for å konfrontere mannen hun en gang elsket.

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 169,-

Roy Jacobsens bok Rigels øyne på Månedens bestselgerliste

15

Roy Jacobsen: Rigels øyne

Ingrids datter er blitt ti måneder, og hun legger ut på en vandring gjennom Norge for å finne barnefaren. I støvler og kjole, med sekk på ryggen, reiser hun sørover.

Finner hun den hun søker? Hvilket Norge åpenbarer seg for henne i 1946? Rigels øyne er en sterk roman om et folk etter en krig.

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 179,-

Nyheter

Boken Perlesøsteren av Lucinda Riley på Månedens bestselgerliste

Lucinda Riley: Perlesøsteren

CeCe har alltid følt at hun ikke passer inn. Etter at søstrenes far – den mystiske Pa Salt – er død, og søsteren Star har funnet den store kjærligheten, kjenner hun seg ekstra ensom. Hun slutter på kunstutdanningen for å finne sitt biologiske opphav. Det eneste sporet hun har er et gammelt fotografi og navnet på en kvinnelig pionér som bodde i Australia for over hundre år siden.

Når CeCe kommer til Australia, er det noe dypt inne i henne som påvirkes av energien i området og den gamle aboriginkulturen.

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 199,-

Boken Innland av Arne Dahl på Månedens bestselgerliste

Arne Dahl – Innland

Innland av Arne Dahl er andre bok i serien om etterforskerne Berger og Blom, og forsetter der den kritikerroste bestselgeren Utmarker sluttet. Da Sam Berger slår opp øynene, har han ingen anelse om hvor han befinner seg. Alt rundt ham er hvitt. Men da Molly Blom dukker opp ved hans side, husker han at de to er på flukt fra en rettferdighet som sluttet å være rettferdig. Sam og Molly får et uventet oppdrag.

De må stoppe en morder. Men de oppdager snart at saken har flere likheter med en ubehagelig drapssak fra Sams fortid. En mann ble dømt og har sittet innesperret i mange år. Kan det stemme at den virkelige morderen fortsatt er på frifot? ? Sylskarp og mesterlig spenning.» Upsala Nya Tidning

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 179,-

Boken Byens spor av Lars Saabye Christensen på Månedens bestselgerliste

Lars Saabye Christensen: Byens spor

Nytt storslått episk verk fra Lars Saabye Christensen! Byens spor er første bind i en trilogi, og vi befinner oss på Oslo vest rett etter krigen der vi møter Ewald og Maj Kristoffersen med deres sønn Jesper. Ewald jobber i et reklamebyrå som får i oppdrag å lage kampanjen i forbindelse med Oslos 900-årsjubiléum og Maj engasjerer seg i Røde kors.

Bli med når vi legger øret inntil konkylien og lytter: Hør lyden av Oslo. Se gatene som binder den sammen, se menneskene som bor i dem.

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 179,-

Boken Syndsforlatelse av Yrsa Sigurdardottir på Månedens bestselgerliste.

Yrsa Sigurdardóttir – Syndsforlatelse

En tenåringsjente blir brutalt slått til døde på kinoen der hun jobber, og liket av henne blir slept av gårde av en maskert person. Videoklipp der hun ber om tilgivelse blir sendt til vennene hennes fra snapchat-kontoen hennes. Når hun endelig blir funnet, er kroppen hennes merket med et 2-tall. En tenåringsgutt møter samme skjebne noen dager senere, og igjen sendes klipp der han ber om nåde ut i sosiale medier. Liket hans blir funnet merket med et 3-tall.

Huldar blir involvert i etterforskningen, likeså barnepsykologen Freyja, som raskt mistenker at mordene er mobberelaterte – og at det handler om hevn.

Forlag: Kagge forlag
Pris: 179,-

Boken Elle melle av M. J. Arlidge på Månedens bestselgerliste

M.J Arlidge – Elle melle

En åpenbart forstyrret person bortfører personer i par og gir dem et forferdelig ultimatum: En av dere overlever, en av dere dør. Helen Grace og hennes kolleger ved Southampton politistasjon står med ryggen mot veggen. I tillegg til å drive klappjakt på gjerningspersonen må de beskytte de overlevende som sliter med store mentale skader etter det de har vært igjennom.

Flere blir kidnappet. Men hva er forbindelsen mellom ofrene?

Etterforsker Helen Grace gir alt hun har, i en sak som plutselig, og skremmende nok, begynner å nærme seg en sluttet sirkel.

Forlag: Bladkompaniet
Pris: 149,-

Boken Toscana Døtre av Chris Bohjalian på Månedens bestselgerliste

Chris Bohjalian – Toscanas døtre

1943: Den unge adelskvinnen Cristina Rosati lever et sorgløst liv i en fornem villa i Toscana. Familien Rosati tror villaens tykke murer vil beskytte dem mot krigen som raser i Europa, men alt forandrer seg da en tysk soldat oppsøker villaen for å undersøke en antikk grav – og Cristina forelsker seg i enden. 1955: En seriemorder jakter på kvinnene i Rosati-familien, én etter én …
Politietterforsker Sera na Bettini gjør alt for å stoppe morderen, men sliter samtidig med sine egne demoner. I jakten på morderen avdekker hun rystende hemmeligheter de toscanske kvinnene har holdt skjult i en årrekke … Noen hemmeligheter skulle helst forblitt begravet …

Forlag: Pantagruel forlag
Pris: 179,-

Boken Hengte hunder av Jens Henrik Jensen på Månedens bestselgerliste

Jens Henrik Jensen: Hengte hunder

Nils Oxen er Danmarks høyest dekorerte soldat noensinne. Men krigsveteranen er traumatisert og lever av å samle flasker og spise matavfall fra supermarkeder. I håp om å unnslippe sine indre demoner drar det tidligere medlemmet av Jægerkorpset sammen med hunden sin til Nordjylland.

Der slår han leir dypt inne i skogen for å leve et rolig og enkelt liv. Men drømmen blir snart til et mareritt. Etter et nattlig besøk på et middelalderslott i skogens utkant blir han mistenkt for drapet på slottsherren.

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 179,-

Barnebøker

Boken Bokstavene i rim og relgler på Månedens bestselgerliste

Anne-Lise Gjerdrum – Bokstavene i rim og regler

Bokstavene i rim og regler er en ABC-bok som stimulerer barnets leselyst med enkle og morsomme rim. Hver bokstav i alfabetet har sitt eget rim, og boken legger opp til fellesopplevelser med bilder og tekst. En lek og lær-bok fra 3 år. Bokstavene i rim og regler er en ABC-bok som stimulerer barnets leselyst med enkle og morsomme rim. Hver bokstav i alfabetet har sitt eget rim, og boken legger opp til fellesopplevelser med bilder og tekst. En lek og lær-bok fra 3 år.

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 129,-

Boken Peppa Pigs morsomme dag på på Månedens bestselgerliste.

Peppas morsomme dag

Hurra, sola skinner! Peppa og familien drar på utflukt til stranden. Hvem blir med? Med fargerike magneter kan barna lage egne historier med Peppa og vennene. Små tekster gir barn fra 4 år pedagogiske hint om hvor magnetene skal stå. Hurra, sola skinner! Peppa og familien drar på utflukt til stranden. Hvem blir med? Med fargerike magneter kan barna lage egne historier med Peppa og vennene. Små tekster gir barn fra 4 år pedagogiske hint om hvor magnetene skal stå.

Forlag: Bladkompaniet
Pris: 149,-

Boken God natt, Petter Kanin på Månedens bestselgerliste

Beatrix Potter – God natt, Petter

En nydelig nattahistorie om Petter Kanin og familien hans. Det er kveld, og Petter Kanin skal legge seg på det nye rommet sitt. Men rommet er litt stort, og litt stille, og litt skummelt. Blir det en god natt for Petter? Småbarnsbøkene om Petter Kanin og vennene hans er basert på karakterene fra de klassiske engelske historiene av Beatrix Potter.

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 149,-

Peppa Pig - Ding Dong, la oss leke

Peppa Pig – La oss leke

Peppa bor sammen med mamma og pappa og lillebroren Georg. Hun elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og ikke minst å hoppe opp og ned i gjørmete pytter. I denne søte lydboken har Peppa invitert alle vennene sine på piknik. Når det begynner å regne blir Peppa litt nervøs for at de ikke skal komme. Men så ringer det på døren … Trykk på de seks lydknappene og gi lyd til piknikdagen!

Forlag: Bladkompaniet
Pris: 149,-

Jørn Lier Holst bok Jakten på slottets hemmelighet. Månedens bestselgere.

Jørn Lier Horst: Jakten på slottets hemmelighet

Tiril og Oliver er på telttur med Åtto da de oppdager et blinkende lys i et av vinduene på det gamle kråkeslottet ute på Ormøya. Hva er det som foregår? Detektivene må finne spor, løse gåter og tyde koder – og leseren kan selv bli med på jakten. Det gjelder å ha øynene med seg. Løsningen finnes skjult i teksten og i bildene – og på neste side. Jakten går gjennom hemmelige dører, fuktige kjellere og mørke grotteganger.

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 199,-

Boken Poppeloppane og den store raude båten. Månedens bestselgere.

Stella Gurney: Den store raude båten

Kom om bord i den store raude båten og ha det gøy med Poppeloppane! Kom om bord i den store raude båten og ha det gøy med Poppeloppane!

Forlag: Bladkompaniet
Pris: 149,-

My Little Pony bok. Ponnimote. Kle på ponniene.

My Little Pony

Press ut ponniene, kle på dem, pynt med klistremerker og mye, mye mer.

En nydelig veskebok full av oppgaver.
CE-advarsel: Ikke egnet for barn under 3 år. Små deler.

Forlag:
Pris: 149,-

Brannmann Sam Klaffebok på Månedens bestselgere

Brannmann Sam Klaffebok – Brannhelter

For en travel dag i Pontypandy! Branner må slukkes, rampete Georg må reddes og en båt er forsvunnet på havet! I denne boken kan små helter hjelpe store brannhelter og finne ut hva som skjuler seg under klaffene. CE-advarsel: Ikke egnet for barn under 3 år. Små deler.

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 99,-