Topp 15 Pocketbøker

1 – NY

Lee Child: Den åttende mann

Jack Reacher går av toget i en småby med det merkelige navnet «Mother’s rest». Han venter å finne en overgrodd gravstein eller et lite museum, men finner i stedet kryptiske nedtegnelser og en by full av tause, vaktsomme mennesker. Det er ikke Reachers stil å dra videre…

Pris: 169,-

2 – NY

Harlan Coben: Vær på vakt

Du tror du kjenner sannheten. Sannheten er at du ikke vet noen ting. Les den nye frittstående bestselgeren fra mesteren Harlan Coben!

Pris: 169,-

3

David Baldacci: Uslettelig minne

Amos har fotografisk hukommelse og husker fremdeles hver eneste grusomme detalj fra den dagen da hele familien ble skutt og drept og hans verden raste sammen. Nå må han bistå i oppklaringen og grave frem alt det han helst vil glemme. Les denne første boka i actionserien!

Pris: 169,-

4

Stefan Ahnhem: Atten grader minus

Den stadig mer populære etterforskeren Fabian Risk er tilbake, i en intens jakt på en iskald drapsmann. I kamp mot klokken må Risk og hans team finne løsningen før neste offer havner i fryseren.

Pris: 169,-

Månedens bestselgere er...

Månedens bestselgere er pocketbøker av beste kvalitet, der forlagene velger ut sine beste skjønnlitterære bøker.

Bestselgerlista med 15 bøker er basert på faktisk salg i alle de store dagligvarekjedene i Norge.

I tillegg får du 5-7 boknyheter hver måned og 7-8 barnebøker av høy kvalitet.

Og alltid til best pris!

5

Arne Dahl: Utmarker

Den beste svenske krimromanen noensinne! Ny serie om etterforskerne Sam Berger og Molly Blom. Ellen Savinger er 15 år, og hun har vært forsvunnet i tre uker. Har hun blitt offer for en seriemorder?

Pris: 169,-

6 – NY

Armando Lucas Correa: Reisen til Havanna

Basert på en sann historie om passasjerene som reiste mot frihet og håp med St. Louis, er Reisen til Havanna er en gripende roman om å miste og å drømme.

Pris: 149,-

7 – NY

Peter James: Død manns tid

Et voldelig hjemmeran av en eldre, velstående dame ender med drap. Antikviteter for mange titalls millioner er borte og et unikt objekt, et armbåndsur med en enorm affeksjonsverdi, er på avveie. Roy Grace og teamet hans følger et spor som leder dem til New York og 1920-tallet.

Pris: 149,-

8 – NY

Lucy Clarke: Sist sett

For sju år siden forsvant to gutter på havet – bare en av dem ble reddet. Ferieparadiset med den idylliske stranden og de fargerike hyttene var merket for alltid. På samme dag sju år etter, forsvinner Jacob, den andre gutten sporløst. Noen har visst og sett – men ikke fortalt…

Pris: 149,-

9 – NY

Michael Connelly: Den svarte boksen

20 år etter Rodney King-opptøyene i 1995, dukker det opp nye bevis. Harry Bosch dras inn i jakten på «den svarte boksen», beviset som kan løse den gamle saken.

Pris: 169,-

10

Kristin Harmel: Når vi møtes igjen

En dag mottar Emily et vakkert maleri som viser en ung kvinne som står midt i en åker under en lilla himmel. Kvinnen ligner på Emilys bestemor, og med det kom en håndskrevet lapp: «Han elsket henne hele tiden». Sporene tar henne til en fangeleir i Florida, der tyske krigsfanger jobbet for amerikanske bønder. Hva har det med maleriet å gjøre?

Pris: 169,-

11

Lucinda Riley: Skyggesøsteren

«Skyggesøsteren» er tredje bok i serien «De syv søstre». Vi møter den mest hemmelighetsfulle søsteren Star, som bestemmer seg for å følge sporene hennes adoptivfar ga henne om hennes opphav. Sporene skal forandre livet hennes.

Pris: 179,-

Les vårt intervju med Lucinda Riley: – Å være forfatter er min drømmejobb

12

Lucinda Riley: Helenas hemmelighet

Helena arver huset Pandora på Kypros, og vender tilbake for å tilbringe sommeren der sammen med familien sin. Her forelsket hun seg for første gang, og Helena kjenner nettet av hemmeligheter hun har holdt skjult for familien.

Pris: 169,-

Les vårt intervju med Lucinda Riley: – Å være forfatter er min drømmejobb

13

Anders de la Motte: UltiMatum

Les årets beste svenske kriminalroman i fjor – en thriller i stjerneklasse! Et ille tilredt lik kommer til syne i vannet utenfor regjeringspartiets kurssted. Men hvem er det som går til så mye jobb for å sørge for at liket ikke kan identifiseres?

Pris: 169,-

14

Lars Kepler: Kaninjegeren

Lars Kepler er endelig tilbake med Joona Linna. I «Kaninjegeren» er ofrenes eneste kobling at de alle hører et barn lese opp en regle om kaniner, før morderen plutselig dukker opp…

Pris: 199,-

15

Karin Fossum: Hviskeren

I en av Fossums beste bøker møter vi Ragna Riegel som jobber på Europris og bor alene i barndomshjemmet i strenge rammer. Alt er under kontroll, helt til Ragna mottar et trusselbrev – hun blir truet på livet av en ukjent fiende. Konrad Sejer tar saken.

Pris: 169,-

Les vårt intervju med Karin Fossum: Vil minske gapet mellom oss og dem

Nyheter

Holly Seddon: Ikke si et ord

Noen hemmeligheter dør ikke, de stenges bare inne. Alex er på vei mot stupet og har mistet både ekteskap og jobb. Men et sykehusbesøk forandrer alt. En jente har ligget i koma i 15 år etter et overfall, men gjerningsmannen ble aldri funnet. Søket blir en besettelse!

Pris: 149,-

Astrid Karlsen Scott, Tore Haug: Den 12. mann – historien om Jan Baalsrud og de som reddet ham

Troms 1943. Tolv sabotører på en fiskeskøyte overraskes av tyske soldater. Elleve mann blir torturert og drept, bare den tolvte klarer å slippe unna. Varm opp til den nye Harald Zwart-filmen med premiere 1. juledag med boka bak filmen!

Pris: 169,-

Clive Cussler: Illusjonen

Kongen av action-eventyr er tilbake! I 1943 forsvant angivelig et stort amerikansk militærskip utenfor Philadelphia, som resultat av et militært eksperiment med elektromagnetisk stråling. Er historien en spøk? Juan Cabrillo og teamet hans ikke så sikre lenger …

Pris: 169,-

Lars Lenth: Menn som hater ulver

Ulvehatere og ulveelskere barker sammen i en kamp på liv og død i de dype skoger i Østerdalen. En kvinne blir revet i filler av en flokk ulver utenfor Elverum i Østerdalen. Endelig får ulvehaterne vann på mølla: Et menneske er drept av ulv, for første gang på 216 år.

Pris: 169,-

Barnebøker

Jeff Kinney: En pingles dagbok nr. 12 – Ferieparadiset

Gjør deg klar for en morsom juleferie med den 12. boka i den populære serien «En pingles dagbok». Leserne vil ikke klare å slutte å le av Greg og resten av familien som denne gangen er på juleferie.

Pris: 245,-

Lego Ninjago: Fakta og aktiviteter

Utrolige fakta og aktiviteter og oppgaver som oppmuntrer til læring og mer enn 500 klistremerker!

Pris: 149,-

Steve Behling: Lego City – Jungelens hemmelighet

En helt vanlig dag på kontoret ble plutselig veldig spennende for to LEGO® City arkeologer. Les historien og bruk LEGO klossene og minifiguren for å lage dine egne ville eventyr!

Pris: 149,-

Kathy Broderick: Traktor

Drei på rattet, tut med hornet og hør på åtte traktorlyder! Sett deg bak rattet på en traktor, og hjelp til på gården! Lær nyttige traktorfakta på veien! Tut! Tut! Hornet virker!

Pris: 149,-

Neville Astley: Peppas bursdag

Hurra! Peppa har bursdag i dag. Peppa skal blåse ut lysene på bursdagskaka, og da kan hun ønske seg noe. Peppa er spent. Vil ønsket hennes gå i oppfyllelse?

Pris: 99,-

Kari Grossmann: Lillesøster x 5

Jeg vil ikke! sier Lillesøster noen ganger. Hun vil ikke gå i barnehagen, ikke gå mer på ski og ikke sitte alene i tannlegestolen. Men hun vil gjerne ha to desserter. Og det er fint å være med Mamma og plante løk på graven til Mimmi. Her får du fem av de beste Lillesøster-fortellingene.

Pris: 189,-

Heidi Wittlinger: Natti-natt

Boka til den populære appen

Pris: 149,-

My little pony – Full galopp!

Bli kjent med alle ponyene i Ponyville! Finn ut hva de liker å gjøre i den magiske verdenen!

Pris: 130,-