Topp 15 Pocketbøker

1 – NY

Jussi Adler-Olsen: Hun takket gudene

Forretningsmannen Peter de Boer er født i Indonesia, men oppvokst i Holland. Han starter sin egen virksomhet og lærer seg å ta makten over andre. Som trainee med helt spesielle talenter starter Nicky Landsaat. Plutselig er Peter og Nicky virvlet inn i et spill på liv og død om en hittil ukjent form for terrorisme.

Pris: 199,-

2 – NY

Sarah Jio: For evig

På vei ut av en restaurant med mannen hun er forlovet med, ser Kailey  en hjemløs mann på fortauet. Hun stopper for å gi ham noen slanter, da hun oppdager at det er hennes store kjærlighet som en dag bare forsvant ut av livet hennes. Kailey begynner å hjelpe ham tilbake til hektene – men en dag må hun ta et valg: hvem – og hva slags liv skal hun velge…

Pris: 179,-

3

Clive Cussler: Illusjonen

Kongen av action-eventyr er tilbake! I 1943 forsvant angivelig et stort amerikansk militærskip utenfor Philadelphia, som resultat av et militært eksperiment med elektromagnetisk stråling. Er historien en spøk? Juan Cabrillo og teamet hans ikke så sikre lenger …

Pris: 169,-

4

Astrid Karlsen Scott, Tore Haug: Den 12. mann – historien om Jan Baalsrud og de som reddet ham

Troms 1943. Tolv sabotører på en fiskeskøyte overraskes av tyske soldater. Elleve mann blir torturert og drept, bare den tolvte klarer å slippe unna. Varm opp til den nye Harald Zwart-filmen med premiere 1. juledag med boka bak filmen!

Pris: 169,-

Månedens bestselgere er...

Månedens bestselgere er pocketbøker av beste kvalitet, der forlagene velger ut sine beste skjønnlitterære bøker.

Bestselgerlista med 15 bøker er basert på faktisk salg i alle de store dagligvarekjedene i Norge.

I tillegg får du 5-7 boknyheter hver måned og 7-8 barnebøker av høy kvalitet.

Og alltid til best pris!

5 – NY

Liane Moriarty: Vanvittig skyldig

Seks ansvarlige voksne. Tre søte barn. En helt vanlig hagefest – hva i all verden kan gå galt? To måneder senere vil det ikke slutte å regne, og ingen av festens deltakere snakker med hverandre… En internasjonal bestselger full av intriger, lyst og svik.

Pris: 169,-

6 – NY

Malin Persson Giolito: Størst av alt

Størst av alt er et drama så godt skrevet at den blåser leseren av banen fra første side. Fem tenåringer og en lærer som vil det beste. Det ender med en katastrofe. Ni månder senere stilles atten år gamle Maja for retten for å ha skutt og drept kjæresten sin Sebastian og bestevenninnen Amanda, men hva har den overlevende Samir å si om saken?

Pris: 179,-

7 – NY

Jørgen Brekke: Avgrunnsblikk

Femundsmarka 2016: Odd Singsaker og Felicia Stone drar på tur til en øde utleiehytte. Når de kommer fram henger det et lik fra taket. Singsaker gjenkjenner den avdøde som enken etter et drapsoffer i en gammel sak. En fortelling om besettelse, ritualer, frigjøring og bedrag – en jakt på skygger der Singsaker selv får føle på sin egen dødelighet.

Pris: 169,-

Les vårt eksklusive intervju med Brekke

8 – NY

Daniel Cole: Filledokka

Ett lik. Seks ofre. Og en forferdelig deadline. Hele nasjonen er besatt av den beryktede «filledokkemorderen». Et lik blir funnet bestående av avskårede kroppsdeler fra seks ofre som er sammensydd som en filledokke. William Fawkes og Emily Baxter har seks personer de skal redde. Klarer de å stoppe morderen?

Pris: 149,-

9

Lee Child: Den åttende mann

Jack Reacher går av toget i en småby med det merkelige navnet «Mother’s rest». Han venter å finne en overgrodd gravstein eller et lite museum, men finner i stedet kryptiske nedtegnelser og en by full av tause, vaktsomme mennesker. Det er ikke Reachers stil å dra videre…

Pris: 169,-

10

Lars Lenth: Menn som hater ulver

Ulvehatere og ulveelskere barker sammen i en kamp på liv og død i de dype skoger i Østerdalen. En kvinne blir revet i filler av en flokk ulver utenfor Elverum i Østerdalen. Endelig får ulvehaterne vann på mølla: Et menneske er drept av ulv, for første gang på 216 år.

Pris: 169,-

Les vårt intervju med Lars Lenth: – Med irritasjon og sinne som drivkraft

11

Arne Dahl: Utmarker

Den beste svenske krimromanen noensinne! Ny serie om etterforskerne Sam Berger og Molly Blom. Ellen Savinger er 15 år, og hun har vært forsvunnet i tre uker. Har hun blitt offer for en seriemorder?

Pris: 169,-

12

Harlan Coben: Vær på vakt

Du tror du kjenner sannheten. Sannheten er at du ikke vet noen ting. Les den nye frittstående bestselgeren fra mesteren Harlan Coben!

Pris: 169,-

13

Armando Lucas Correa: Reisen til Havanna

Basert på en sann historie om passasjerene som reiste mot frihet og håp med St. Louis, er Reisen til Havanna er en gripende roman om å miste og å drømme.

Pris: 149,-

14 – NY

Helga Hjorth: Fri vilje

Et forsvar i romanform, som forteller historien fra Vigdis Hjorts «Arv og miljø» fra et annet perspektiv. «En roman som i fullformat beskriver hvordan virkelighetslitteraturen oppleves fra innsiden av en familie som i årevis har følt seg forfulgt» Ingunn Økland, Aftenposten.

Pris: 179,-

15

David Baldacci: Uslettelig minne

Amos har fotografisk hukommelse og husker fremdeles hver eneste grusomme detalj fra den dagen da hele familien ble skutt og drept og hans verden raste sammen. Nå må han bistå i oppklaringen og grave frem alt det han helst vil glemme. Les denne første boka i actionserien!

Pris: 169,-

Nyheter

David Lagercrantz: Mannen som jaget sin egen skygge

Lisbeth Salander soner en kortere straff i et kvinnefengsel og gjør alt for å holde seg unna de interne konfliktene mellom fangene. Men når Benito, fengselets gjengleder og verste innsatte, gang på gang mishandler en ung kvinne fra Bangladesh, går Lisbeth imellom og stopper henne. Benitos posisjon i fengselet svekkes, og hun gjør alt for å hevnes. I denne femte Millennium-boken gjør Lisbeth Salander opp med barndommen sin.

Pris: 169,-

Karen Dionne: Myrkongens Datter

Da mannen kjent som Myrkongen rømmer fra fengselet, mistenker Helena umiddelbart at hun og hennes to døtre er i fare. Ingen, ikke engang Helenas mann, kjenner fortiden hennes. De vet ikke at hun ble født i fangenskap, at hun ikke hadde kontakt med omverdenen før hun fylte 12 år. Eller at hennes far oppdro henne til å drepe. De vet ikke at Myrkongen kan jakte og overleve i villmarken bedre enn noen. Med ett unntak – hans egen datter.

Pris: 169,-

Jørgen Jæger: Guden

Den 10. romanen om lennsmann Ole Vik & co. Det er fullt av folk på torget i Fjellberghavn når ordfører Janne Wold går på talerstolen fulgt av politistasjonssjef Marte Mellingen. Midt i folkemengden roper en skingrende stemme: «Allahu akbar!» etterfulgt av tre skudd. På scenen står ingen oppreist, og samtidig starter en serie med godt planlagte bankran.

Pris: 169,-

Lisa Gardner: Rett bak deg

Hva gjør en ung gutt for å beskytte søsteren mot deres voldelige far? Åtte år er gått etter en familietragedie. Tretten år gamle Sharlah er i ferd med å bli adoptert av FBI-agent Pierce Quincy. Et dobbeltdrap på en bensinstasjon, der en ung mann går amok med maskingevær, setter igang en intens jakt på gjerningsmannen. Kan det være broren til Sharlah? Er Sharlah i fare? Han må beskytte henne. Men fra hvem?

Pris: 179,-

Karin Slaughter: Fanget

Ny, spennende thriller av forfatteren til De vakreste. I samme øyeblikk som Will Trent setter sin fot i det forlatte lagerlokalet, vet han at dette kommer til å bli hans farligste oppdrag i karrieren. Liket som ligger på gulvet er en tidligere politi, og blodige spor avslører enda et offer, tydelig en kvinne, som er blitt flyttet fra åstedet – og forsvunnet fullstendig. På åstedet finner de en personlig kobling til Wills fortid, en fortid som ikke er helt rosenrød – med fryktelige konsekvenser.

Pris: 169,-

Dinah Jefferies: Silkehandlerens datter

1952, Fransk Indokina. Nicole får ansvaret for en nedlagt silkebutikk i et gammelt kvartal i Hanoi. Området syder av militante opprørere som vil ha slutt på det franske styret. For første gang i sitt liv blir Nicole klar over hva koloniveldet innebærer. Og hva familien hennes har vært involvert i. Sammen med Tran, en vietnamesisk soldat, drar Nicole til fronten for å være til hjelp. Hvem kan hun stole på i en verden hvor ingen er den de gir seg ut for å være?

Pris: 149,-

Clive Cussler: Blodrød himmel

Dirk Pitt er tilbake i en thriller fullpakket med fantastisk spenning og intriger. Han befinner seg i Midtøsten da han kommer over et osmansk vrak med en helt spesiell last. Plutselig står han midt i kappløpet for å få kloa i en rekke meget verdifulle gjenstander fra antikken. Samtidig blir flere moskeer i Tyrkia og Egypt bombet, og hele regionen ser ut til å være på randen av krig. Pitt må gjøre alt som står i hans makt for å forhindre en verdensomspennende katastrofe.

Pris: 179,-

Barnebøker

Knuts Kropp

Denne boka har et utbrettbart skjelett,
og kule klaffer som viser hvordan kroppen virker.
Følg Knut en hel dag og oppdag alt det forbløffende
som foregår inne i kroppen hans. CE-advarsel: Ikke egnet for barn under 3 år. Små deler.

Pris: 174,-

Jørn Lier Horst: Operasjon skipsvrak

Et kraftig uvær har skylt vrakrester og skrot opp på stranden i Elvestad. Tiril og Oliver finner noe som avslører en forsøplingsskandale, men også noe som tyder på at det ligger et gammelt skipsvrak på havbunnen utenfor Elvestad. I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver – og hunden Åtto som samler bevis, leter etter sammenhenger og tar opp en tidvis farlig jakt for å avsløre forbrytere.

Pris: 200,-

Steve Behling: Lego City – Jungelens hemmelighet

En helt vanlig dag på kontoret ble plutselig veldig spennende for to LEGO® City arkeologer. Les historien og bruk LEGO klossene og minifiguren for å lage dine egne ville eventyr!

Pris: 149,-

Kathy Broderick: Traktor

Drei på rattet, tut med hornet og hør på åtte traktorlyder! Sett deg bak rattet på en traktor, og hjelp til på gården! Lær nyttige traktorfakta på veien! Tut! Tut! Hornet virker!

Pris: 149,-

Thomas og vennene hans: Les for meg

Finn kveldsroen med barna med denne fine samlingen godnatthistorier

Pris: 149,-

Poppeloppane: Det kan eg også

Kan du gjøre det samme som Poppeloppane? Les boka og finn det ut. En leken overskuddsbok man kan lese om og om igjen.

Pris: 149,-

Ida Jackson: God natt, Brillebjørn

Kjenner du Brillebjørn fra NRK Super? I denne boka kan du lese om hva som skjedde da Brillebjørn selv var en liten bjørn. Det er kveld og Brillebjørn skal sove. Men han har glemt hvordan han gjør det. Kanskje det hjelper å rulle og tulle og synge og danse? Mamma og mor blir i hvert fall trøtte av det.

Pris: 169,-

Masha og Mishka: Masha og dyrene i skogen

Masha er en liten jente som avgjort er litt utenom det vanlige! Hun liker å leke i skogen hvor hun bor, men havner veldig ofte i trøbbel! Da er det godt å få hjelp av bestevennen sin, den store og tålmodige bjørnen Mishka!

Pris: 149,-