Topp 15 Pocketbøker

Lucinda Rileys krimroman "Kjærlighetsbrevet" på topp på Månedens bestselgerliste

1

Lucinda Riley: Kjærlighetsbrevet

England sørger over den folkekjære skuespilleren Sir James Harris’ død. Den unge journalisten Joanna Haslam skal dekke begravelsen for avisen sin, men i kirken må hun hjelpe en gammel dame som får et illebefinnende. Litt senere mottar hun noen dokumenter fra den gamle damen, deriblant et gammelt kjærlighetsbrev som er fullt av merkelige hentydninger.

Les vårt intervju med Lucinda Riley

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 179,-

Bjørn Andreas Bull-Hansen debuterer med boken "Jomsviking" på Månedens bestselgerliste

2 – NY

Bjørn Andreas Bull- Hansen: Jomsviking

Jomsviking er en historisk roman satt til årene 993-1000 e.Kr. Her følger vi Torstein Tormodson, som bare 12 år gammel blir tatt som trell av Olav Tryggvasons menn, men som senere blir trent som kriger hos de beryktede jomsvikingene. Dette er en bredt anlagt roman hvor handlingen veves sammen med historiske hendelser.

Les vår eksklusive intervju med Bjørn Andreas Bull-Hansen

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 179,-

Gill Paul på Månedens bestselgerliste med boken "I gode og onde dager"

3 – NY

Gill Paul: I gode og onde dager

1914 Russland er på randen av sammenbrudd, og Tsar-familien går en høyst usikker framtid i møte. Den unge storhertuginnen Tatjana har forelsket seg i offiseren Dmitri, men situasjonen går fra vondt til verre, noe som setter kjærligheten – og livene deres – i fare. Kitty Fisher rømmer til bestefarens hytte i den amerikanske ødemarken etter at en knusende avsløring får henne til å flykte fra London.

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 169,-              

Cecilia Samartin med boken "Skjønnhet for aske" på Månedens bestselgerliste

4

Cecilia Samartin: Skjønnhet for aske

I Moldova er 19 år gamle Ines i ferd med å forberede bryllupet sitt når hun brutalt blir kidnappet og revet bort fra sin elskede familie. I en meksikansk småby opplever 15 år gamle Karla at moren forlater henne og hun blir forført av en farlig sjarmerende mann. Sammy fra Ohio i USA flykter etter at bestefaren misbruker henne. Alene og redde møtes disse tre jentene i neonbyen Las Vegas hvor de kastes inn i en mørk og uhyggelige verden.

Forlag: Juritzen forlag
Pris: 169,-

Månedens bestselgere er...

Månedens bestselgere er pocketbøker av beste kvalitet, der forlagene velger ut sine beste skjønnlitterære bøker.

Bestselgerlista med 15 bøker er basert på faktisk salg i alle de store dagligvarekjedene i Norge.

I tillegg får du 5-7 boknyheter hver måned og 7-8 barnebøker av høy kvalitet.

Og alltid til best pris!

Trude Teiges krimroman Pasienten på Månedens bestselgerliste

5

Trude Teige: Pasienten

«De dreper pasienter her», er det siste den psykiatriske pasienten som kaller seg Krøsus hvisker før han dør i 1993. En av de få som snakket med Krøsus, var lille Julia. I 2002 forsvinner Julia sporløst, bare 18 år gammel. Mange år senere kaster et drap nytt lys over både Julias forsvinning og det som foregikk på et nervesanatorium på Julias hjemsted.

Les vårt intervju med Trude Teige

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 169,-

Tom Egeland Lasaruseffekten på Månedens bestselgerliste

6

Tom Egeland: Laruseffekten

Arkeologen Bjørn Beltø leter etter et babylonsk-egyptisk oldtidsverk kalt De dødes bok. En farlig munkeorden er villig til å gå langt for å stanse ham. Samtidig er medisinske forskere i USA i ferd med å avdekke hva som skjer med oss etter døden. Det topphemmelige forskningsprosjektet har fått kodenavn Lasaruseffekten. Beltø avdekker snart en skremmende sammenheng mellom De dødes bok og Lasaruseffekten.

Les vårt eksklusive intervju med Tom Egeland

Forlag: 
Pris: 199,-

Dean Koontz Det tause hjornet på Månedens bestselgerliste

7 – NY

Dean Koontz: Det tause hjørnet

«Jeg behøver virkelig å være død!» Dette grøsset av et selvmordsbrev er skrevet av en mann som hadde alt å leve for. FBI-agent Jane Hawk er sikker på at ektemannen ikke tok sitt eget liv, og bestemmer seg for å jage sannheten – uansett hva hun måtte finne.
I jakten møter hun mektige personer som beskytter en hemmelighet så viktig – og så grusom – at de vil utrydde alle som prøver å avsløre den.

Forlag: Juritzen Forlag

Pris: 169,-

Jan Guillou 1968 på Månedens bestselgerliste

8 – NY

Jan Guillou: 1968

1968 er et av 1900-tallets mest myteomspunne tiår. Protestene mot Vietnamkrigen i både USA og Vest-Europa skapte en venstrebevegelse som dominerte både politikken og kulturen. Unge Eric er nyutdannet jurist og brennende aktiv i politikken. Som fullmektig på det beryktede advokatfirmaet Henning Sjöstrand blir han gang på gang nødt til å ta inn over seg at jussen kan anvendes til å utføre både det gode og det onde.

Forlag: Vigmostad Bjørke
Pris: 149,-

Jorgen Jaeger Guden på Månedens bestselgerliste

9

Jørgen Jæger: Guden

Den 10. romanen om lennsmann Ole Vik & co. Det er fullt av folk på torget i Fjellberghavn når ordfører Janne Wold går på talerstolen fulgt av politistasjonssjef Marte Mellingen. Midt i folkemengden roper en skingrende stemme: «Allahu akbar!» etterfulgt av tre skudd. På scenen står ingen oppreist, og samtidig starter en serie med godt planlagte bankran.

Les vårt intervju med Jæger om «Guden»

Forlag: Juritzen forlag
Pris: 169,-

Sarah Jio For evig på Månedens bestselgerliste

10

Sarah Jio: For evig

På vei ut av en restaurant med mannen hun er forlovet med, ser Kailey  en hjemløs mann på fortauet. Hun stopper for å gi ham noen slanter, da hun oppdager at det er hennes store kjærlighet som en dag bare forsvant ut av livet hennes. Kailey begynner å hjelpe ham tilbake til hektene – men en dag må hun ta et valg: hvem – og hva slags liv skal hun velge…

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 179,-

Jussi Adler-Olsen Hun takket gudene

11

Jussi Adler-Olsen: Hun takket gudene

Forretningsmannen Peter de Boer er født i Indonesia, men oppvokst i Holland. Han starter sin egen virksomhet og lærer seg å ta makten over andre. Som trainee med helt spesielle talenter starter Nicky Landsaat. Plutselig er Peter og Nicky virvlet inn i et spill på liv og død om en hittil ukjent form for terrorisme.

Forlag: Aschehoug
Pris: 199,-

Clive Cussler Dirk Cussler Blodrød himmel på Månedens bestselgerliste

12

Clive Cussler: Blodrød himmel

Dirk Pitt befinner seg i Midtøsten da han kommer over et osmansk vrak med en helt spesiell last. Plutselig står han midt i kappløpet for å få kloa i en rekke meget verdifulle gjenstander fra antikken. Samtidig blir flere moskeer i Tyrkia og Egypt bombet, og hele regionen ser ut til å være på randen av krig.

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 179,-

Peter James Ønsker deg død på Månedens bestselgerliste

13

Peter James: Ønsker deg død

Hvis ikke han kan få henne, skal ingen få henne. Red Westwood møter kjekke, sjarmerende og rike Bryce Laurent gjennom nettdating. Men hans mørke fortid blir stadig mer framtredende. Alt han har fortalt om seg selv er løgn, og Reds forelskelse forvandles gradvis til frykt. Reds mareritt har bare så vidt startet…

Forlag:
Pris: 149,-

Wilbur Smith med boken Dyret på Månedens bestselgerliste

14 – NY

Wilbur Smith: Dyret

Hector Cross, Sikkerhetsekspert, enkemann og tidligere major i SAS skulle begynne et nytt liv, men havner i stedet i et vanskelig dilemma. Johnny Congo, psykopaten som drepte konen hans har klart å flykte fra fengselet hvor Cross fikk han innsatt. Samtidig planlegger opprørsstyrker et terrorangrep på en oljeplattform i havet utenfor Angola. Det kan få katastrofale følger.

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 179,-

Lisa Gardners bok Rett bak deg på Månedens bestselgerliste

15

Lisa Gardner: Rett bak deg

Hva gjør en ung gutt for å beskytte søsteren mot deres voldelige far? Åtte år er gått etter en familietragedie. Tretten år gamle Sharlah er i ferd med å bli adoptert av FBI-agent Pierce Quincy. Et dobbeltdrap på en bensinstasjon, der en ung mann går amok med maskingevær, setter igang en intens jakt på gjerningsmannen.

Forlag:
Pris: 179,-

Nyheter

Roy Jacobsens bok Rigels øyne på Månedens bestselgerliste

Roy Jacobsen: Rigels øyne

Ingrids datter er blitt ti måneder, og hun legger ut på en vandring gjennom Norge for å finne barnefaren. I støvler og kjole, med sekk på ryggen, reiser hun sørover.

Finner hun den hun søker? Hvilket Norge åpenbarer seg for henne i 1946? Rigels øyne er en sterk roman om et folk etter en krig.

Rigels øyne er tredje bok i serien som har fanget lesere over hele verden. Den siste bokan fik terningkast 6 i VG, Stavanger Aftenblad og Bok365.

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 179,-

Victoria Hislops roman Postkort fra Hellas på Månedens bestselgerliste

Victoria Hislop – Postkort fra Hellas

Uke etter uke kommer postkortene. Adressert til en person Ellie ikke kjenner, uten returadresse. Alle postkortene er signert med en forbokstav: A. Lys himmel, blått hav og fantastiske bilder fra Hellas. Postkortene lyser opp Ellies tilværelse. Etter seks måneder slutter postkortene å komme. Men bildene hun nå har hengt på veggen, fortsetter å inspirere henne. Hun vil reise og se landet med sine egne øyne. Den morgenen Ellie skal dra, kommer det en pakke på døren med en notisbok.

Forlag: Bladkompaniet
Pris: 149,-

Jørn Lier Horst bok Katharinakoden på Månedens bestselgerliste

Jørn Lier Horst: Katharina-koden

En sporløs forsvinning er et mysterium i seg selv. Men hva om den som forsvinner etterlater seg noe som gjør mysteriet enda større? Det er den tiden på året. For 24. gang på rad finner William Wisting frem papirene fra da Katharina Haugen forsvant.

Saken ble aldri løst, og hvert år siden har Wisting oppsøkt Katharinas ektemann, som befant seg utenbys på jobb og hadde et solid alibi. Den jevnlige kontakten mellom Wisting og Martin Haugen har etter hvert utviklet seg til et vennskap. Denne gang finner han imidlertid Haugens hus lukket og låst.

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 179,-

Camilla Läckbergs bok Heksen på Månedens bestselgerliste

Camilla Läckberg: Heksen

To barn forsvinner med 30 års mellomrom. Når det andre barnet blir funnet nøyaktig samme sted som den første, blir politiet urolige. Når fireårige Linnea forsvinner fra en gård rett utenfor Fjällbacka, vekkes onde minner til live. Tretti år tidligere forsvant fire år gamle Stella fra den samme gården, og to tretten år gamle jenter ble anklaget. Domstolen fant dem skyldige, men på grunn av sin unge alder slapp de fengsel. Den ene av dem har siden levd et stille liv i Fjällbacka. Den andre er tilbake for første gang siden hendelsen, nå som berømt skuespiller.

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 179,-

Jo Nesbø igjen inn på Månedens bestselgerliste. Denne gang med krimromanen "Tørst"

Jo Nesbø: Tørst

Et drapsoffer blir funnet i sitt hjem med bitemerker i halsen. Kroppen er tappet for blod. Kan det være vamyprisme – et svært omdiskutert felt i psykiatrien. Tidligere etterforsker Harry Hole vet bedre enn noen at flere av krimhistoriens verste seriemordere har vært diagnostisert som nettopp vampyrister. Men Harry har et annet motiv for å bistå politiet – morderen som slapp unna.

Forlag: Bestselgerforlaget

Pris: 199,-

Jussi Adler-Olsens thriller "Selfie" endelig som pocket

Jussi Adler-Olsen: Selfies

I Selfies gjør han atter en gang det han kan best: å skildre smerten og kampen for å overleve maktesløsheten.

Tre unge jenter som lever på sosialstøtte, bestemmer seg for å rane en nattklubb når pengene de får fra det offentlige ikke strekker til. Saksbehandleren deres er ensom, bitter og alvorlig syk. Hun hater de kravstore klientene sine, og legger en djevelsk plan for hvordan hun skal hevne seg på dem. En eldre kvinne blir funnet drept i Kongens Have.

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 199,-

Liane Moriarty Huset på stranden på Månedens bestselgerliste

Liane Moriarty: Huset på stranden

Sommeren i 1942 reiser Anne Calloway til stillehavsøya Bora-Bora som militær sykepleierske. Hun nøler ikke med å forlate sin kjedelige forlovede, og ser frem til sitt livs eventyr. På øya blir hun raskt tiltrukket av en soldat ved navn Westry. Deres faste møtested er et forlatt strandhus, og der får de være i fred, helt til den dagen de blir vitne til en grusom forbrytelse. Sarah Jio har skapt en krigsberetning om lidenskap og vennskap, tap og mysterier. Den er også en fortelling om å ta nye sjanser og gjenoppdage sitt eget hjerte.

Forlag: Pantagruel forlag
Pris:169,-

Barnebøker

My Little Pony

Press ut ponniene, kle på dem, pynt med klistremerker og mye, mye mer.

En nydelig veskebok full av oppgaver.
CE-advarsel: Ikke egnet for barn under 3 år. Små deler.

Pris: 149,-

Fantoranger kler på seg

Kle på Fantorangen og Eddi med magneter. Hva skal man ha på seg når man skal ut å leke, være på stranda, eller ute i snøen? Utforsk og lek med Fantorangen! Med mer enn 30 magneter. Kle på Fantorangen og Eddi med magneter. Hva skal man ha på seg når man skal ut å leke, være på stranda, eller ute i snøen? Utforsk og lek med Fantorangen! Med mer enn 30 magneter.

Pris: 149,-

Peppa har en travel dag

Stå opp, spise frokost, gå i barnehagen, leke på lekeplassen, spise middag, pusse tenner og legge seg – Peppa og Georg gjør en hel masse ting hver eneste dag. Men hvor mye er klokka mens alt dette foregår? I denne morsomme og slitesterke boka kan du lære litt om klokka. Du kan flytte viserne rundt på klokka. Klarer du å stille dem så de viser riktig tid for Peppa og Georg sin leggetid?

Pris: 149,-

Jørn Lier Holst: Operasjon skipsvrak

Et kraftig uvær har skylt vrakrester og skrot opp på stranden i Elvestad. Tiril og Oliver finner noe som avslører en forsøplingsskandale, men også noe som tyder på at det ligger et gammelt skipsvrak på havbunnen utenfor Elvestad.

I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver – og hunden Åtto – som samler bevis, leter etter sammenhenger og tar opp en tidvis farlig jakt for å avsløre forbrytere.

Pris: 200,-

Brannmann Sam Klaffebok på Månedens bestselgere

Brannmann Sam klaffebok- Brannhelter

For en travel dag i Pontypandy! Branner må slukkes, rampete Georg må reddes og en båt er forsvunnet på havet! I denne boken kan små helter hjelpe store brannhelter og finne ut hva som skjuler seg under klaffene. CE-advarsel: Ikke egnet for barn under 3 år. Små deler.

Forlag: Cappelen Damm

Pris: 99,-

Slik blir du en sjørøver. Barnebok på Månedens bestselgerliste

Slik blir du en sjørøver

Bli med kaptein Skurkegull i Slik blir du en sjørøver og lær hvordan du blir den tapreste, gladeste, sjørøversangsyngende og sjøbeinsettende, ramsalte sjøulken som noen gang har levd! Finn ut hva sjørøverne har på seg under sjørøverdrakten, bli med på sjørøverfest, bli kjent på sjørøverskuta, syng en sjørøversang, følg skattekartet, finn den nedgravde skatten og se om du kan se noe rart i teleskopet!

Forlag: Vigmostad Bjørke

Pris: 149,-

Barneboken Min dag med Fantorangen er på Månedens bestselgerliste

Fantorangen – Min dag

Barnets første bitebok! Bli kjent med Fantorangen i denne robuste trilleboken med fargesterke og klare tegninger, bitering, runde hjørner og koseklut som du enkelt fester i vogn, trille eller bilsete. Stroppen kan enkelt tas av og vaskes på 30 grader.

Forlag: Bladkompaniet

Pris: 149,-

Peppa Pig - Ding Dong, la oss leke

Peppa Pig – La oss leke

Peppa bor sammen med mamma og pappa og lillebroren Georg. Hun elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og ikke minst å hoppe opp og ned i gjørmete pytter. I denne søte lydboken har Peppa invitert alle vennene sine på piknik. Når det begynner å regne blir Peppa litt nervøs for at de ikke skal komme. Men så ringer det på døren … Trykk på de seks lydknappene og gi lyd til piknikdagen!

Forlag: Bladkompaniet

Pris: 149,-