Juletid er lesetid: Årets julehefter er her!

Julehefter 2018

Juletid er lesetid: Årets julehefter er her!

Juletradisjoner er familietid med lesning, humor, alvor, refleksjoner, gode samtaler, god mat og hyggelige gjester. Juleheftene har vært en naturlig del av disse tradisjonene i over hundre år. Så det er med stolthet Egmont i år lanserer hele 35 ulike julehefter, der hele 16 er norske!

Publisert 22.11.2018

Årets nyheter

Barneboksuksessen Nordlys av Malin Falch har fått sitt eget tegnede julehefte.
Med en stramt komponert og en visuell perle av en historie. Suksessen Juleroser har også fått en avlegger i år, med heftet Barnas juleroser har både store og små godt og variert lesestoff helt fram til neste år. Herborg Kråkevik er redaktør for begge disse blomstene.

Mennene bak tegneseriesuksessen Krügher & Krogh får sitt første julehefte, og alle lesere kan få et kjærkomment gjensyn med historien Brennpunkt Oslo fra 2014.

Julen er også tiden for latter, og vi lover at nyheten Donalds Glade jul vil få alle til å trekke på smilebåndet. Det handler ikke om anda, men om en viss president …

 

Tradisjonene består

Våre tre mest populære julehefter: Knoll & Tott, 91. Stomperud og Pondus vil også i år finne sin plass i tusenvis av julestrømper rundt om i det ganske land. Donald Ducks mange julehefter kommer til å glede både små og store Disneyfans, og som en ekstra bonus byr heftet Norsk Donald av Arild Midthun på et Norges-besøk. For her stikker våre venner fra Andeby innom Svalbard for å redde en julenisse i knipe.

Norge har også fokus i det fine heftet Jul i Norge, der leserne får vite mer om norske juletradisjoner, personligheter og begivenheter. Mens det litterære juleheftet Hellig Jul har fått selveste Solveig Slettahjel som gjesteredaktør. Solan og Ludvig i Flåklypa utsettes for svindlere, reinsdyrflokker, Smørbukk plukker søppel og Blondie får endelig være med på businessmiddager.

Kort sagt: Juleheftene er like varierte som folk er. Derfor er det bare å glede seg til jul!

Dere kan lese mer om alle juleheftene våre på facebook-siden: Julehefter, eller følge vår Egmonts instagram-konto: @egmontsjulehefter.

 

Her er noen av juleheftene. Klikk for å åpne galleriet.