Gjør deg klar for årets første Månedens bestselgere – ikke gå glipp av disse bøkene!

Gjør deg klar for årets første Månedens bestselgere – ikke gå glipp av disse bøkene!

Nytt år – ny Månedens bestselgere-liste – og en knallsterk bestselgerliste kommer. Det betyr noen bøker går ut av bestselger-lista. Har du dem ikke, så skaff deg dem nå!

Skyggesøsteren, Kaninjegeren og Hviskeren – lenge på pocketlista – nå på vei ut!

Lucinda Rileys 3. bok i serien om De syv søstre, «Skyggesøsteren», handler om den mest gåtefulle av søstrene, Star. Faren gir henne et spor som kan gi henne innsikt i opphavet sitt, og hun forfølger det tilbake til London – mot det som skal vise seg å bli en helt ny tilværelse.

Som så ofte før suger Norges-vennen Riley oss umiddelbart inn i en intens historie, der nåtid møter fortid.

«Helenas hemmelighet», som har ligget svært lenge på Månedens bestselgere-lista, har fremdeles en plass nå i januar, så for dere som elsker Lucinda Riley er det fortsatt muligheter for å la seg rive med.

Les vårt intervju med henne her

 

Lars Keplers «Kaninjegeren» er en skikkelig grøssende thriller. «Er du sart, følsom og lettskremt, er ikke dette noe for deg. For oss viderekomne krimlesere, er Lars Kepler en fryd å lese,» skrev Tom Egeland i VG da boka kom og ga boka 5 øyne på terningen. Joona Linna har nå sittet to år i Kumla fengsel da han blir ført til et hemmelig møte. Politiet trenger hans hjelp for å stoppe den gåtefulle morderen «Kaninjegeren» som har slått til flere ganger. Den eneste koblingen mellom ofrene er at de alle hører et barn lese opp en regle om kaniner før de dør…

 

 

 

Karin Fossums «Hviskeren» fikk nesten bare 6-ere da den kom. Til Månedens bestselgere kunne hun fortelle at målet hennes er at leserne, når de er ferdige med å lese, skal sitte igjen med tanken om at «i den situasjonen, kunne jeg gjort akkurat det samme» – å minske gapet mellom «oss» og «dem». I boka møter vi Ragna Riegel, som lever et tilbaketrukket liv. En dag blir hun truet på livet i et brev. Romanen tar form av Konrad Sejers avhør av Ragna Riegel etter at det verste er skjedd. Etter at alt er for seint. Gjennom avhørene forsøker Sejer å lokke fram sannheten om det som er skjedd. Men er Ragna sannferdig? Eller fører hun omgivelsene grundig bak lyset. Det blir det Sejers oppgave å finne ut av.

Den svarte boksen – et uoppklart mord eller tilfeldig offer?

«Den svarte boksen» av Michael Connelly fikk mange godord da den, kom. Den starter med opptøyene rundt Rodney King i Los Angeles i 1992, der mange døde. Men var den unge, kvinnelige fotografen et tilfeldig offer, eller ble hun myrdet som en del av en større plan?

Harry Bosch var på saken i 1992, men ble tvunget til å overlevere etterforskningen til spesialavdelingen for opptøyene. De klarte aldri å løse saken, og den unge kvinnens skjebne ble glemt. 20 år senere dukker det opp nye bevis og Harry dras inn i jakten på «den svarte boksen», beviset som kan løse den gamle saken.

Noen bøker går ut, men snart kommer årets første liste – med svært mange spennende nyheter! Følg med!