Donald pocket XXL

Donald pocket XXL

30.04.2020 «Vil du ha Donald Pocket i str S eller i str XXL?»

Du hadde ikke ventet deg det spørmsålet, nei? Men nå kan vi stille det! Fordi: For første gang kommer det en Donald Pocket i Donald-blad formatet! Den er en tro kopi av pocket nr 491! Bare myyye større! Til glede for redaktøren som er nærsynt – og for alle andre som digger store bøker!

Innholdet er like spennende som alltid med følgende hendelser:

For å konkurrere ut erkerivalen Rikerud søker Skrue hjelp hos Petter Smart, som utvikler en «drømmeprinter» – et apparat som skriver ut bilder av det folk innerst inne drømmer om å gjøre. Den blir en inntektsmessig suksess! Skrue har ikke testet printeren selv – han vet jo at han har oppfylt sin store drøm, men Donald overtaler ham til å gjøre det likevel. Resultatet er mildt sagt overraskende! Drømmer Skrue virkelig om å leve som Jesper Skauen, eller er det noe muffens på gang? Mikke har hovedrollen i en herlig romanparodi – «Lysene over Innsmouse».

Innsmouse er en mystisk by der innbyggerne tilsynelatende bærer på mange hemmeligheter. Ikke minst den nye arbeidsgiveren til Mikke. Er han innblandet i tvilsomme affærer? Donald får mye å rydde opp i da alle alter egoene hans dukker opp i Andeby samtidig! B-gjengen får samfunnsstraff, Pluto blir superhelt – og Donald lokker Skrue med til Tubet for å lete etter en … fotballstokk?!