Den hjertevarme romanen «Min mors hemmeligheter» topper listen for juli

Ny liste med Månedens Bestselgere for juni 2018. De mest solgte pocketbøkene i Norge.

Den hjertevarme romanen «Min mors hemmeligheter» topper listen for juli

Forrige måneds nyhet Nikola Scotts «Min mors hemmeligheter» havnet på topp denne måneden. Like bak finner vi Dan Browns siste roman «Opprinnelsen», som også var en av nyhetene i juni. Forrige måneds førsteplass «Selfie» ble dermed skjøvet ned til en hederlig tredjeplass.

Publisert 6.8.2017

De andre nyhetene på lista for juli er Ken Follett «Den eveige ilden», Allison Pearson «Hvor vanskelig kan det være?», Jo Nesbø «Tørst», Santa Montefiore «Slottets siste hemmelighet» og Maja Lunde «Blå».

Månedens besteselgerliste for juli inneholder mengder av nye kvalitetsromaner i pocketformat som du finner i et stort utvalg av norske dagligvarebutikker og kiosker.

 

Boken Min mors hemmelighet. Månedens bestselgerNikola Scott: Min mors hemmeligheter

Hartland House har alltid holdt godt på hemmeligheter 1958: Elizabeth blir sendt til nydelige Hartland på Englands sørkyst for å skjermes fra morens sykdom. Den velstående familien hun bor hos, tar godt imot henne.

Nå: Elizabeths datter Addie trodde hun visste alt om den briljante, vanskelige moren sin. På ettårsdagen etter at moren døde i en ulykke, banker en person hun aldri har sett før, på døren. Hun hevder hun er Addies tvillingsøster.

Min mors skygge er en hjertevarm og oppløftende roman om sorg og oppfyllelse, familiehemmeligheter og kjærlighet. Og om en vev av hemmeligheter som kan rakne når som helst, og få konsekvenser for en hel familie.

Forlag: Bladkompaniet
Pris: 149,-

 

Dan Browns bok Oppfinnelsen inn som nyhet på Månedens bestselgerliste for juni 2018Dan Brown: Opprinnelsen

Robert Langdon, professor i symbologi og religiøs ikonologi ved Harvard, ankommer det hypermoderne Guggenheim-museet i Bilbao. En av hans tidligere studenter, den 40 år gamle multimilliardæren, futuristen og genierklærte it-gründeren Edmond Kirsch, skal presentere en revolusjonerende oppdagelse – en oppdagelse som vil besvare to av menneskehetens mest grunnleggende spørsmål.

Etter hvert som den fascinerende presentasjonen skrider fram, forstår Langdon at den er langt mer kontroversiell enn noen kunne forestille seg. Men plutselig kollapser den nøye planlagte kvelden i kaos, og Kirsch’ oppdagelse er i ferd med å gå tapt for alltid.

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 199,-

 

Jussi Adler-Olsens thriller "Selfie" endelig som pocketJussi Adler-Olsen: Selfies

I Selfies gjør han atter en gang det han kan best: å skildre smerten og kampen for å overleve maktesløsheten.

Tre unge jenter som lever på sosialstøtte, bestemmer seg for å rane en nattklubb når pengene de får fra det offentlige ikke strekker til. Saksbehandleren deres er ensom, bitter og alvorlig syk. Hun hater de kravstore klientene sine, og legger en djevelsk plan for hvordan hun skal hevne seg på dem. En eldre kvinne blir funnet drept i Kongens Have.

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 199,-

 

Jørn Lier Horst bok Katharinakoden på Månedens bestselgerlisteJørn Lier Holst: Katharinakoden

En sporløs forsvinning er et mysterium i seg selv. Men hva om den som forsvinner etterlater seg noe som gjør mysteriet enda større? Det er den tiden på året. For 24. gang på rad finner William Wisting frem papirene fra da Katharina Haugen forsvant.
Saken ble aldri løst, og hvert år siden har Wisting oppsøkt Katharinas ektemann, som befant seg utenbys på jobb og hadde et solid alibi. Den jevnlige kontakten mellom Wisting og Martin Haugen har etter hvert utviklet seg til et vennskap. Denne gang finner han imidlertid Haugens hus lukket og låst.
På årsdagen for sin kones forsvinning er Martin Haugen selv sporløst borte…

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 179,-

 

Se hele Månedens bestselgerliste her.

 

Nyheter denne måneden

Populærere Lucinda Rileys bok Perlesøsteren er endelig ute i pocket. Dette er hennes fjerde bok i serien De syv søstre. Islands krimdronning Yrsa Sigurdardóttir er tilbake med ny bok som er både brutal og aktuell.

Andre nyheter er Byens spor av Lars Sasbye Christensen, Elle Melle av M.J. Arlide, Innland av Arne Dahl, Hengte hunder av Jens Henrik Jensen og Toscanas døtre av Chris Bohjalian.

 

Boken Perlesøsteren av Lucinda Riley på Månedens bestselgerlisteLucinda Riley – Perlesøsteren

CeCe har alltid følt at hun ikke passer inn. Etter at søstrenes far – den mystiske Pa Salt – er død, og søsteren Star har funnet den store kjærligheten, kjenner hun seg ekstra ensom. Hun slutter på kunstutdanningen for å finne sitt biologiske opphav. Det eneste sporet hun har er et gammelt fotografi og navnet på en kvinnelig pionér som bodde i Australia for over hundre år siden.

Når CeCe kommer til Australia, er det noe dypt inne i henne som påvirkes av energien i området og den gamle aboriginkulturen.

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 199,-

 

Boken Byens spor av Lars Saabye Christensen på Månedens bestselgerlisteLars Saabye Christensen – Byens spor

Nytt storslått episk verk fra Lars Saabye Christensen! Byens spor er første bind i en trilogi, og vi befinner oss på Oslo vest rett etter krigen der vi møter Ewald og Maj Kristoffersen med deres sønn Jesper. Ewald jobber i et reklamebyrå som får i oppdrag å lage kampanjen i forbindelse med Oslos 900-årsjubiléum og Maj engasjerer seg i Røde kors.

Bli med når vi legger øret inntil konkylien og lytter: Hør lyden av Oslo. Se gatene som binder den sammen, se menneskene som bor i dem. Se Ewald og Maj, se slakteren, se legen, hør hyggepianisten på Bristol, høre telefonen ringe hos fru Vik i etasjen over. Se Maj gå på møte i Røde Kors, hør glassen klirre på Bristol. Høre lyden av hvinende bremser.

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 179,-

 

Boken Syndsforlatelse av Yrsa Sigurdardottir på Månedens bestselgerliste.Yrsa Sigurdardóttir – Syndsforlatelse

En tenåringsjente blir brutalt slått til døde på kinoen der hun jobber, og liket av henne blir slept av gårde av en maskert person. Videoklipp der hun ber om tilgivelse blir sendt til vennene hennes fra snapchat-kontoen hennes. Når hun endelig blir funnet, er kroppen hennes merket med et 2-tall. En tenåringsgutt møter samme skjebne noen dager senere, og igjen sendes klipp der han ber om nåde ut i sosiale medier. Liket hans blir funnet merket med et 3-tall.

Huldar blir involvert i etterforskningen, likeså barnepsykologen Freyja, som raskt mistenker at mordene er mobberelaterte – og at det handler om hevn.

Forlag: Kagge forlag
Pris: 179,-

 

Boken Hengte hunder av Jens Henrik Jensen på Månedens bestselgerlisteHengte hunder – Jens Henrik Jensen

Nils Oxen er Danmarks høyest dekorerte soldat noensinne. Men krigsveteranen er traumatisert og lever av å samle flasker og spise matavfall fra supermarkeder. I håp om å unnslippe sine indre demoner drar det tidligere medlemmet av Jægerkorpset sammen med hunden sin til Nordjylland. Der slår han leir dypt inne i skogen for å leve et rolig og enkelt liv. Men drømmen blir snart til et mareritt. Etter et nattlig besøk på et middelalderslott i skogens utkant blir han mistenkt for drapet på slottsherren.

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 179,-

 

Se alle nyhetene og Månedens bestselgere her.

 

Her er bøkene for de minste

 

Boken Bokstavene i rim og relgler på Månedens bestselgerlisteAnne-Lise Gjerdrum – Bokstavene i rim og regler

Bokstavene i rim og regler er en ABC-bok som stimulerer barnets leselyst med enkle og morsomme rim. Hver bokstav i alfabetet har sitt eget rim, og boken legger opp til fellesopplevelser med bilder og tekst. En lek og lær-bok fra 3 år. Bokstavene i rim og regler er en ABC-bok som stimulerer barnets leselyst med enkle og morsomme rim. Hver bokstav i alfabetet har sitt eget rim, og boken legger opp til fellesopplevelser med bilder og tekst. En lek og lær-bok fra 3 år.

Forlag: Cappelen Damm
Pris: 129,-

 

Boken Peppa Pigs morsomme dag på på Månedens bestselgerliste.Peppas morsomme dag

Hurra, sola skinner! Peppa og familien drar på utflukt til stranden. Hvem blir med? Med fargerike magneter kan barna lage egne historier med Peppa og vennene. Små tekster gir barn fra 4 år pedagogiske hint om hvor magnetene skal stå. Hurra, sola skinner! Peppa og familien drar på utflukt til stranden. Hvem blir med? Med fargerike magneter kan barna lage egne historier med Peppa og vennene. Små tekster gir barn fra 4 år pedagogiske hint om hvor magnetene skal stå.

Forlag: Bladkompaniet
Pris: 149,-

 

Boken God natt, Petter Kanin på Månedens bestselgerlisteBeatrix Potter – God natt, Petter

En nydelig nattahistorie om Petter Kanin og familien hans. Det er kveld, og Petter Kanin skal legge seg på det nye rommet sitt. Men rommet er litt stort, og litt stille, og litt skummelt. Blir det en god natt for Petter? Småbarnsbøkene om Petter Kanin og vennene hans er basert på karakterene fra de klassiske engelske historiene av Beatrix Potter.

Forlag: Bestselgerforlaget
Pris: 149,-

 

Se alle barnebøkene og hele Månedens bestselgere her.