Bok i butikk

Bladcentralen distribuerer bøker til mer enn 5000 forhandlere i Norge innenfor flere konsepter og varegrupper.

Månedens Bestselgere

Månedens Bestselgere er dagligvaremarkedets toppliste over pocketbøker av kjente og kjære forfattere. Topp 15 pocket-listen består av 15 bestselgere, basert på faktisk salg i alle de store dagligvarekjedene i Norge.

Nykommerne i Månedens Bestselgere blir plukket ut fra bestselgerlister for innbundet skjønnlitteratur og består av mellom 5 til 7 titler hver gang. I tillegg inneholder konseptet til envher tid 8 bøker for barn og ungdom.

Her finnes kvalitetslitteratur i sjangrene krim, thriller, romaner, feelgood og fakta/dokumentar av kjente norske og internasjonale forfattere.

En oppdatert oversikt over Månedens bestselgere finner du her. Forbrukere og forhandlere kan følge med på Månedens bestselgere på Facebook for å holde seg oppdatert på nyheter om forfattere og bøker.

Aktuelle nyheter - Innbundet

Helt ferske bøker med de mest kjente forfatterne. Dette er bestselgerne i innbundet utgave som lanseres samtidig i dagligvare og bokhandel. Gjennom Bladcentralen kan bøkene tilbys til markedets laveste pris.

Innbundne bøker distribueres både gjennom Månedens bestselgere, der de aktuelle bøkene får god eksponering på manedens-besteselgere.no, og egner seg svært godt på de stedene i Norge der det ikke er en bokhandel i nærheten.

Barnebøker

Bladcentralen distribuerer et bredt sortiment med barne- og ungdomsbøker til det norske markedet, både i basissortiment, gjennom Månedens Bestselgere og på bokbord.

Roman/fakta

Bladcentralen distribuerer både romaner og fakta/dokumentar-bøker fra de fleste norske forlag.

Her finnes et bredt sortiment av forfattere, og har både romaner, men også bøker for inspirasjon til håndarbeid og matlaging, trening og kartbøker.

Norske Serieromaner

De norske serieromanene gir deg de beste historiene av de beste forfatterne, og er blant Norges mest leste romaner. I seriebøkene kan du leve du deg inn i en annen tid og drømmer deg bort til et annet sted. De tilbys gjennom dagligvare-butikker, kiosker og bensinstasjoner i hele Norge.

Feelgood

I denne kategorien finnes bøker av kjente forfattere som har det til felles at de byr på gode historier som gir både engasjement og kos. Bøkene distribueres til alle dagligvarehandler gjennom basissortement og bokbord, alltid til markedets beste pris.

Kjærlighet

Her finnes bøker som suger leserne inn i intense kjærligshetshistorier. I denne kategorien finner vi de populære Harlequin-seriene og Superstjerne.

Les mer om Harlequin-seriene

Krim og spenning

Dette er bøkene for de som elsker en god krim. Vi distribuerer krim og spenning av kjente forfattere i pocket-format gjennom vårt basissortement og i bokbord.

Bokbord

Bokbord er en liten bokhandel i seg selv, der forhandlerne kan tilby kundene sine gavebøker, husflid, dokumentar, krim, romaner, nyheter, hage, kokebøker, barnebøker og mye mer. Bøkene skiftes ut hver femte uke og har ofte gode priser.

Forhandler

Ønsker du å selge bøker i din butikk?

Forlag

Ønsker du å selge bøker gjennom Bladcentralen?