Bestill den nye Lucinda Riley-boka til din butikk nå

Bestill den nye Lucinda Riley-boka til din butikk nå

I uke 3 kommer bok nummer fire i den fascinerende og spennende serien «De syv søstre» – «Perlesøsteren». Du kan bestille den til din butikk nå!

Lucinda Riley har med sine storslåtte underholdnings-romaner blitt en av våre mest populære forfattere. Hun har solgt nærmere 1 million bøker i Norge, og norske lesere elsker Lucinda Riley!

Bøkene går gjerne rett inn på bestselgerlistene!

Les vårt eksklusive intervju med forfatteren

Perlesøsteren

CeCe har alltid følt at hun ikke passer inn. Etter at søstrenes far – den mystiske Pa Salt – er død, er hun langt nede. Hun kjenner seg ekstra ensom etter at søsteren Star har funnet den store kjærligheten.

Hun slutter på kunstutdanningen og flykter fra England for å jakte på fortiden sin. Det eneste sporet hun har, er et gammelt fotografi og navnet på en kvinnelig pioner som bodde i Australia for over hundre år siden.

På vei til Sydney drar CeCe innom det eneste stedet hun føler at hun kan være seg selv: Krabi i Thailand. Der møter hun den mystiske Ace, som er like ensom som hun selv – og som hun etter hvert skjønner at skjuler en hemmelighet.

Bestill boka til din butikk nå!

Kontakt kundeservice for å bestille boka nå, så har du den i din butikk ved lanseringen i uke 3! Den skal selges til kr 349,-. Da får kundene maks rabatt og forhandler full fortjeneste og fri retur. Det kommer også et eget gulvdisplay med plass til 12 bøker slik at bøkene får god eksponering.

Tilbudet er hittil gitt til alle forhandlere i Norgesgruppen-kjeden.

Foto: Boris Breuer