Årets julehefter i salg nå!

Årets julehefter i salg nå!

Norske skihelter
Fortellingene fra langrennssportens historie i dette heftet er hentet fra Thor Gotaas’ bok Først i løypa – historien om langrenn i Norge.
Les om både hendelser man ikke kommer utenom, som Brås stavbrekk, og mer ukjente, som da Ole Ellefsæter fullførte Vasaloppet i fint driv – uten å ha rukket å knyte skoene. Lær mer om fascinerende personer, viktige avgjørelser og episoder som la grunnlaget for at Norge ble verdens beste langrennsnasjon.

 

 

 

Snøfall julehefte
Snøfall er årets julekalender på NRK. Snøfall ble første gang vist på NRK i 2016 og ble en stor suksess.
Serien handler om foreldreløse Selma som drømmer om å få sin egen familie, og som finner veien til eventyrverdenen Snøfall, der overraskelser, farer og magi venter. Juleheftet er en nyskrevet og nytegnet historie fra Snøfall-universet.

Hercule Poirot, Mord på Orientekspressen
Forfatter: Agatha Christie Manus: Benjamin von Eckartsberg Tegner: Chaika Oversetter: Jens Erik Røsåsen

Verdens mest berømte togtur byr på langt mer enn lekre cocktails og luksuriøse omgivelser når Poirot går ombord. Før han vet ordet av det, er en av passasjerene død, og Poirot befinner seg midt i et uhyre innfløkt mordmysterium …

Endelig er Agatha Christies berømte roman utgitt i tegneserieform – dette er et julehefte som krimelskerne kan kose seg med i vintermørket!

 

Detektivbyrå nr. 2
Historiene om Detektivbyrå nr. 2 er Norges mest populære barnebokserie. Jakten på snøkrystallene er det tredje juleheftet. Her kan leserne selv være med på oppklaringen ved å finne spor, løse koder og følge ledetrådene. Det gjelder å ha øynene med seg. Løsningen finnes skjult i teksten og i bildene – og på neste side!

 

 

 

Nr 91 Stomperud
Nr. 91 Stomperud er et av Norges mestselgende julehefter. Med mer enn 80 år på baken har det bygget opp en stor og trofast leserskare. Etter at Håkon Aasnes overtok tekst og tegning i 2005 har denne klassikeren opplevd en ny vår, hvor det velkjente miljøet og de avholdte figurene kombineres med livfull humor og fantasifulle fortellinger.

 

 

 

Knoll og Tott
Knoll og Tott er den store klassikeren blant de norske juleheftene. Det norske folk kan ikke få nok av disse to rabagastene, år etter år er Knoll og Tott blant de tre bestselgende juleheftene. Årets hefte inneholder morsomme sider laget av seriens beste tegner gjennom tidene. Latterutløsende påfunn med alle de kjente og kjære figurene: Knoll og Tott, kaptein Vom, megler Smekk, frøken Spjåk og fetter Fredrik. Samt, selvsagt, allslags dyr som måtte befinne seg på denne tidløse sydhavsøya.

Juleroser
I 2015 tok Kråkevik opp att den gamle tradisjonen med litterære julehefte, med umiddelbar suksess; Juleroser er igjen eit av dei aller mest etterspurde julehefta.
I år har Juleroser 5-årsjubileum, og har bidrag frå mellom andre Naja Marie Aidt, Maja Lunde, Tore Kvæven, Lars Saabye Christensen, Sumaya Jirde Ali og Ståle Blæsterdalen. Tre vakre kunsttrykk er inkludert.
Juleroser er eit rikt illustrert, litterært julehefte med bidrag frå nokre av dei fremste forfattarane og kunstnarane i vår tid. Herborg Kråkevik, som er redaktør for det vakre juleheftet, ønskjer å gi lesarane store kunstopplevingar til jul.

 

Donald Trumps glade jul
I fjor gjorde Donald den norske jula GREAT igjen. Han kom, han delte ut juleglede og han trumpet! I år er han tilbake med bestevennene sine, Kim og Vladimir, for å gjøre den norske jula ikke bare GREAT, men SUPERPOWERFUL! Ikke siden Oslo-avtalen i 1993/95 og Lillehammer 1994 har Norge hatt større internasjonal interesse enn det har nå med publiseringen av dette julepolitiske manifestet til Donald & Co. Det er derfor med en stor glede at vi, Egmont Kids Fake Media, igjen kan gi dere DONALDS GLADE JUL! Han en riktig yuuuuge jul!

JULETRE 2019
Det litterære julehefte JULETRE er ei gåve til alle som gledde seg over forteljingane i JULETRE på femti-, seksti- og syttitalet. Mange har i fleire år bede Norsk Barneblad om å gje ut noko av dette på nytt.
I JULETRE 2019 kan du lese noveller av forfattarar som Ragnvald Vaage, Halvor J. Sandsdalen, Halldis Moren Vesaas, Mikkjel Fønhus, Alf Prøysen og Åsta Holth, for å nemne nokre. JULETRE 2019 er rikt illustrert med fargesterke og fine teikningar av Jens R. Nilssen, Solveig Muren Sanden og andre. Alt har vore på trykk i eldre utgåver av JULETRE.
Du får morosame gjensyn med gamle Smørbukk-episodar og det er mykje moro i gamle jule-leikar. Og du kan nyte synet av nokre av dei flotte framsidene JULETRE har hatt gjennom sitt lange liv.
Vi har plukka fram mange godbitar og håper at dette får fram minner, latter og glede. Og ikkje minst julestemning for store og små.